Anonym bruker Skrevet 17. januar #1 Del Skrevet 17. januar Mannen min mener at man blir syk av å varme opp ris. Anonymkode: 8e24a...234 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #2 Del Skrevet 17. januar Det er trygt hvis den har blitt kjølt bed riktig og satt i kjøleskap. Om man lar det stå i romtemperatur lenge kan man bli syk. Anonymkode: 8a498...0c4 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #3 Del Skrevet 17. januar Det går fint å varme opp ris igjen, så lenge den ble kjølet ned innen rimelig tid etter at den var ferdig. Forskere sier at farlige bakterier kan utvikles etter å ha stått i romtemperatur i over fire timer. Anonymkode: 079a0...64d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #4 Del Skrevet 17. januar Har varmet opp ris i over 30 år. Aldri blitt dårlig Anonymkode: fea62...775 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #5 Del Skrevet 17. januar Anonym bruker skrev (3 minutter siden): Har varmet opp ris i over 30 år. Aldri blitt dårlig Anonymkode: fea62...775 Men du har vel oppbevaret den kjølig vil jeg tro Anonymkode: d5ef7...8d0 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175802 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #6 Del Skrevet 17. januar Bare se til litt mer ris-spisende nasjoner enn Norge, alle varmer opp igjen ris. Selv i kinarestauranter o.l. gjøres det. Vanlig å bruke rester av ris til fried rice f.eks. Men det må kjøles ned. Så lenge du putter det i kjøleskapet når dere er ferdig å spise middag er det helt uproblematisk å varme opp igjen senere. Men mannen din har garantert hørt om disse bakteriene, og ikke helt skjønt at det går bra så lenge du ikke oppbevarer i romtemperatur. https://www.godt.no/aktuelt/i/9zzVBq/derfor-kan-rester-av-ris-og-pasta-vaere-farlig Anonymkode: ee97a...154 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 17. januar #7 Del Skrevet 17. januar Så lenge den kjøles ned riktig er det ikke noe problem. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #8 Del Skrevet 17. januar Fjordland har ris i retter og hadde du blitt syk av det hadde de aldri hatt lov å selge det. Meny har vel også ferdig kokt ris i kjøledisken. Saken er med så mye annen mat er at den må kjøles ned riktig, så om dere spiser middag og det er rester så setter du det i kjøleskapet med engang. Ikke la den stå timesvis på benken eller la den stå på benken over natta som noen vistnok gjør. DA kan du bli dårlig, samme gjelder pasta. All mat som er vamrebehandlet må kjøles ned raskt nok om det skal spises igjen, husker ikke helt tiden men det er jo en enkel sa google. Det skal heller ikke kjøles for raskt ned, men når det er rester ifra en middag så er det ikke glovarmt når dere er ferdig å å spise, dermed trygt å sette i kjøleskapet. Anonymkode: f4050...a57 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #9 Del Skrevet 17. januar Ja, det gjør jeg. Anonymkode: 98732...5b1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #10 Del Skrevet 17. januar Anonym bruker skrev (3 timer siden): Har varmet opp ris i over 30 år. Aldri blitt dårlig Anonymkode: fea62...775 Samme her. Anonymkode: 622df...a9b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #11 Del Skrevet 17. januar Har jeg alltid gjort. Aldri vært ett problem. Har varma opp ris som har stått på benken og Anonymkode: 60ee9...386 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. januar #12 Del Skrevet 17. januar Anonym bruker skrev (37 minutter siden): Har jeg alltid gjort. Aldri vært ett problem. Har varma opp ris som har stått på benken og Anonymkode: 60ee9...386 Mange har kjørt bil i 30 år uten sikkrhetsbelte også, men det betyr jo ikke at det er å anbefale Anonymkode: d5ef7...8d0 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150175888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. januar #13 Del Skrevet 18. januar frk Nilsen skrev (16 timer siden): Så lenge den kjøles ned riktig er det ikke noe problem. Hva er riktig? Anonymkode: 19576...d83 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144452104-varmer-dere-opp-ris-igjen-eller-er-det-slikt-man-f%C3%A5r-matforgiftning/#findComment-150176035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå