Anonym bruker Skrevet 24. desember 2024 #1 Skrevet 24. desember 2024 Tenkt å ha hjemmebakte rundstykker i morgen til brunch. Noen som har laget deigen kvelden før og satt til kald heving? Setter dere deigen i kjøleskapet? Hever den..? Anonymkode: fd349...f78
Anonym bruker Skrevet 24. desember 2024 #2 Skrevet 24. desember 2024 Kaldheving er null stress. Jeg setter deigen i kald kjeller over natta. Går helt fint. Anonymkode: 3dcee...e8a
prebs Skrevet 25. desember 2024 #3 Skrevet 25. desember 2024 Jeg har veldig god erfaring med kaldheving. Smaker knall!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå