Gå til innhold

Dronning Mauds dessert


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har erfaring med å lage denne med melkesjokolade fremfor kokesjokolade? Barna i familien er ikke så glad i kokesjokolade, så er redd desserten blir litt sterk i sjokoladesmaken. 

Anonymkode: 494ea...019

Skrevet

Jeg syns det blir litt lite smak/veldig søtt når den lages med melkesjokolade. Er i utgangspunktet ikke så veldig glad i mørk sjokolade men til dronning Maud syns jeg det er best. Det er jo også veldig tynne lag med sjokolade i desserten så det blir ikke så kraftig sjokoladesmak. Kanskje du kan blande 50/50?

Anonymkode: 5536f...6e5

Skrevet

Takk for svar, ja det var en god ide. 

Anonymkode: 494ea...019

Skrevet

Kan du ikke ha to ulike? En med mørk og en med melkesjokolade? Når du har den i bolle /serveringsskålen. Hell i to forskjellige og ha en med melkesjokolade og en med kokesjokolade. Siden du likevel heller i litt og litt av fromasjen/kremen er det vel like greit og helle i en egen til barna? Tror jeg ville gjort det:)

Skrevet

Vi prøvde det en gang, men det var ikke godt.  Det ble veldig søtt og smakløst, selv ungene klagde på at det "smaker ingenting",

Anonymkode: d3309...151

Skrevet

Tror ikke det blir bra, er jo dronningsjokoladesmaken som gjør desserten..  her elsker ungene den.

Anonymkode: 9fad2...1d6

Skrevet

Strengt tatt blir det jo melkesjokolade med all den fløten (kremen), så tror ikke du skal være redd for at ungene ikke vil like den. 

Anonymkode: ec9ff...4cc

Skrevet

Blir skeptisk av tilbakemeldingene og tror jeg forsøker denne desserten en senere anledning.

Anonymkode: 494ea...019

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...