Anonym bruker Skrevet 15. desember 2024 #1 Del Skrevet 15. desember 2024 Bakepulver, natron og hornsalt - hvordan var nå dette igjen? Var det slik at bakepulver kunne byttes ut med natron, men natron kan ikke byttes ut bakepulver, eller var det motsatt? Altså, at natron kan byttes ut med bakepulver, men bakepulver kan ikke byttes ut med natron? Og hornsalt, var det så at det kan byttes ut med natron? Anonymkode: b2f18...a22 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144451460-bakepulver-natron-og-hornsalt-hvordan-var-n%C3%A5-dette-igjen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elina Skrevet 15. desember 2024 #2 Del Skrevet 15. desember 2024 Natron trenger syre som feks kefir eller lignende for å aktiveres. Bakepulver trenger ikke syre (for det inneholder syre) og aktiveres av varme. Bakepulver inneholder natron men skal du erstatte natron med bakepulver så må du nok bruke mer for å få samme resultat (men for mye bakepulver er ikke godt) Hornsalt er ofte i bakst som skal bli sprø (untak er vel sveler) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144451460-bakepulver-natron-og-hornsalt-hvordan-var-n%C3%A5-dette-igjen/#findComment-150165264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elina Skrevet 15. desember 2024 #3 Del Skrevet 15. desember 2024 Googlet og fant denne artikkelen: https://www.idun.no/baketips/hevemidler-hva-er-forskjellen/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144451460-bakepulver-natron-og-hornsalt-hvordan-var-n%C3%A5-dette-igjen/#findComment-150165265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå