Gå til innhold

Bakepulver, natron og hornsalt - hvordan var nå dette igjen?


Anbefalte innlegg

Bakepulver, natron og hornsalt - hvordan var nå dette igjen?

Var det slik at bakepulver kunne byttes ut med natron, men natron kan ikke byttes ut bakepulver, eller var det motsatt?
Altså, at natron kan byttes ut med bakepulver, men bakepulver kan ikke byttes ut med natron?

Og hornsalt, var det så at det kan byttes ut med natron?

Anonymkode: b2f18...a22

Fortsetter under...

Natron trenger syre som feks kefir eller lignende for å aktiveres. Bakepulver trenger ikke syre (for det inneholder syre) og aktiveres av varme. Bakepulver inneholder natron men skal du erstatte natron med bakepulver så må du nok bruke mer for å få samme resultat (men for mye bakepulver er ikke godt)

Hornsalt er ofte i bakst som skal bli sprø (untak er vel sveler) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...