Anonym bruker Skrevet 12. desember 2024 #1 Skrevet 12. desember 2024 På søndag får jeg besøk og skal servere grøt. Jeg har et lite ærend før besøket, og lurte på om det er mulig å koke risen på forhånd, la det stå i ca. 2 timer, for så å komme hjem og koke grøten? Anonymkode: 49028...a40
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2024 #2 Skrevet 13. desember 2024 Anonym bruker skrev (1 time siden): På søndag får jeg besøk og skal servere grøt. Jeg har et lite ærend før besøket, og lurte på om det er mulig å koke risen på forhånd, la det stå i ca. 2 timer, for så å komme hjem og koke grøten? Anonymkode: 49028...a40 Du koker jo hele grøten. Den kan kokes og stå i et par timer, men da må du ha på lokk på kasserollen så den ikke blir tørr. Du kan varme den opp når gjestene kommer Anonymkode: c8fd7...55e
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2024 #3 Skrevet 13. desember 2024 Jeg skjønner ikke helt. Å koke risen er jo å koke grøten. Anonymkode: c2a49...ad6
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2024 #4 Skrevet 13. desember 2024 Tenker du å koke risen i vann og så blande i melk? Det blir neppe bra. Du koker grøten som vanlig og varmer opp, eventuelt kan du lage dynegrøt. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/risengrynsgrot-i-ovn-dynegrot Anonymkode: f8952...25d
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2024 #5 Skrevet 13. desember 2024 Lag dynegrøt. Da fårxdu god grøt og kan være borte et par timer mens den blir ferdig. Anonymkode: 0f262...2ca
☆☆☆ Skrevet 13. desember 2024 #6 Skrevet 13. desember 2024 Lag grauten heilt ferdig og pakk gryta i isolerande materiale. Aviser var å finne i alle heimar før, men her er det i alle fall tomt for slikt. Handdukar eller dyne er vel meir realistisk. Grauten held seg varm, treng ikkje å varmast opp att. Ev kan du lage grauten som dynegraut som nemnt over.
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2024 #7 Skrevet 13. desember 2024 Takk for svar. Får se om jeg har tid å koke hele grøten før. Det står på pakken at risen skal i vann først, og tenkte å korte med tiden ved å gjøre det punkte før jeg må på ærend. Anonymkode: 49028...a40
Himmel og hav Skrevet 13. desember 2024 #8 Skrevet 13. desember 2024 Dynegrøt er svaret du leter etter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå