Anonym bruker Skrevet 10. desember #1 Del Skrevet 10. desember Assa, har koteletter oppå grønnsaker i crok potten. Og har en del kraft der. Men den krafta bli jo veldig tynn som saus. Har maisenna saus gjevning i skapet. Blir det bra saus og rett å slett bare bruke det å tykkne krafta med? Krafta i seg selv smaker jo HIMMELSK. Anonymkode: d6537...309 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144451379-stekeskjykraftkan-det-tykkeste-med-maisenna-sausgjevner/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember #2 Del Skrevet 10. desember Ja, men den blir ikke tykk som saus. Har du i for mye blir den litt seig og rar, så ha i slik at den blir litt tykkere bare. Anonymkode: 3ba25...331 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144451379-stekeskjykraftkan-det-tykkeste-med-maisenna-sausgjevner/#findComment-150164068 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. desember #3 Del Skrevet 10. desember Ja, det går helt fint 😊 Selv pleier jeg lage en brun sausestart med smør og hvetemel, spe med kraften fra kotelettstekingen og smake til med salt, pepper, soyasaus, brunost og tyttebær. Men du kan helt fint bruke bare sjyen med litt jevning også. Anonymkode: 2d334...f5e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144451379-stekeskjykraftkan-det-tykkeste-med-maisenna-sausgjevner/#findComment-150164069 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå