Gå til innhold

Stekeskjy/kraft.....kan det tykkeste med maisenna sausgjevner?


Anbefalte innlegg

Assa, har koteletter oppå grønnsaker i crok potten. Og har en del kraft der.

Men den krafta bli jo veldig tynn som saus.

Har maisenna saus gjevning i skapet. Blir det bra saus og rett å slett bare bruke det å tykkne krafta med? 

Krafta i seg selv smaker jo HIMMELSK.

Anonymkode: d6537...309

Fortsetter under...

Ja, det går helt fint 😊

Selv pleier jeg lage en brun sausestart med smør og hvetemel, spe med kraften fra kotelettstekingen og smake til med salt, pepper, soyasaus, brunost og tyttebær.

Men du kan helt fint bruke bare sjyen med litt jevning også.

Anonymkode: 2d334...f5e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...