Anonym bruker Skrevet 2. desember 2024 #26 Skrevet 2. desember 2024 I fjor hadde vi tapas, i år tror jeg det blir taco. Anonymkode: 20c17...0e8
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2024 #27 Skrevet 2. desember 2024 Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør. Den gang det var mange små barn i familier hadde vi kjøttboller og medisterkaker i tillegg. Alltid riskrem og is til dessert Her får ingen voksne spesialbehandling på julaften. Det spises det verten serverer. Jeg lager alltid pinnekjøtt, og svigerfar er «snurt» hver gang. Feirer vi derimot hos de så serverer de ribbe og pølser. Det kunne ikke falle meg inn å klage på det selv om jeg foretrekker pinnekjøtt Anonymkode: a341e...1b2
LillaGorilla♥♥ Skrevet 2. desember 2024 #28 Skrevet 2. desember 2024 Pinnekjøtt med kålrabistappe og rødbeter til, multekrem og is til dessert på julaften. Helstekt ørret med sandefjordsmør og rømmedressing, riskrem og sjokolademousse til dessert 1. juledag. Reinsdyrsteik med masse godt tilbehør 2.juledag, og da har vi som regel diverse dessertrester.
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2024 #29 Skrevet 2. desember 2024 Bææææææ med tilbehør Anonymkode: aef3c...b18
Iiiiik Skrevet 2. desember 2024 #30 Skrevet 2. desember 2024 Ribbe, medisterkaker, rødkål, poteter og en god saus er standard. Et eller annet tilbør i tillegg. Rosenkål med valnøtter og bacon, rødkålsalat med mandariner, pinjekjerner og granateple er nok favorittene. Til dessert er det stort utvalg. Inspirert av franske dessertvogner lager jeg mye forskjellig så det holder hele jula. Karamellpudding, pavlova, ostekake, panna cotta, brownies og is, sorbet, pekanpai og fruktsalat. Sånn cirka, alt i porsjonsformer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå