Gå til innhold

Er det så veldig usunt med fine rundstykker/baguetter?


Anbefalte innlegg

Jeg baker mye grovbrød/rundstykker til matpakker og vi spiser et sunt og variert kosthold hjemme.

Tenåringsgutta mine har spurt om jeg ikke også kan variere med fine rundstykker, ikke bare grovt. 
Det er vel ikke så gæli med ost, skinke og en tomat inni i matboksen? 

Anonymkode: e3ff9...36f

Fortsetter under...

Ikke usunt i det hele tatt. Variasjon er bra. At brød må være grovt er en norsk myte, det aller meste av brød i utlandet er veldig lyst. Grovbrød og kli er selvsagt sunt. Men ikke nødvendig i så store mengder som vi vil ha det til. Vi har et stort talent for selvplageri her i Norge. Grove mursteinsbrød med brunost, er på en måte symbolet på det typiske gråe og kjedelige norske. Sikkert klima og vær som gjør oss slik.

Kos dere med lette luftige og rundstykker, med masse hvitt mel!!

Anonymkode: de739...9b3

Nei, i enkelte tilfeller kan det også være sunnere da fint bakverk inneholder færre kalorier siden grovt mel er mer kaloririkt enn fint mel.

Grovt bakverk inneholder mer fiber, men så lenge man får i seg nok fiber fra andre matvarer kan man godt spise fint bakverk 

Anonymkode: 55fef...3d8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...