Anonym bruker Skrevet 7. november #1 Del Skrevet 7. november Da tenker jeg på skorpene på f. eks. brie, camembert, rødkittost ol. Jeg spiser ofte ikke den skorpen om den er veldig tykk, men resten spiser både jeg og resten av familien. Så hadde vi besøk for en tid tilbake og hun satt og gravde ut innholdet av ostene og lot skorpen ligge igjen. Hun tok liksom bare det som var i midten og så var det sikkert en halv cm med ost igjen som hun skar av og kastet. Hun sa at hun hadde lært at skorpene ikke skal spises og at vi gjorde det feil. Hvordan gjør dere det? Anonymkode: d80c7...a7c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #2 Del Skrevet 7. november Nå spiser jeg bare gulost.. Spiser aldri skorper. Får noen blikk av svigers. Anonymkode: 37b72...867 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #3 Del Skrevet 7. november Brie og camembert spiser vi alt på, ja. Også «skorpen». Vi tar bort «kitt» eller hva det nå heter, fra de ostene som har det. Anonymkode: 458cb...8f7 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #4 Del Skrevet 7. november Spiser stort sett bare brie av sånne typer oster, og da spiser jeg alt. Anonymkode: 8efcc...2ef Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153267 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #5 Del Skrevet 7. november Anonym bruker skrev (48 minutter siden): Nå spiser jeg bare gulost.. Spiser aldri skorper. Får noen blikk av svigers. Anonymkode: 37b72...867 Det er jo ikke skorpe på gulost Anonymkode: 8efcc...2ef Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153268 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #6 Del Skrevet 7. november Spiser ikke så mange "spenstige" typer ost, men på brie, camembert og castello er det "skorpe". Den spiser jeg så absolutt. Den er jo god, og jo, det er meningen den skal spises, det er jeg rimelig sikker på. Anonymkode: 107fe...aa7 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153412 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prekæs Skrevet 7. november #7 Del Skrevet 7. november Alltid. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #8 Del Skrevet 7. november Anonym bruker skrev (5 timer siden): Det er jo ikke skorpe på gulost Anonymkode: 8efcc...2ef Eh jo? Med mindre du bare kjøper skorpefri i firkant uten smak? Men skorpen på gulost skjæres bort. Anonymkode: 638b4...c32 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153421 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. november #9 Del Skrevet 7. november Nei Anonymkode: 7a532...ac3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/#findComment-150153426 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå