Gå til innhold

Spiser dere skorpene på ost?


Anbefalte innlegg

Da tenker jeg på skorpene på f. eks. brie, camembert, rødkittost ol. Jeg spiser ofte ikke den skorpen om den er veldig tykk, men resten spiser både jeg og resten av familien. Så hadde vi besøk for en tid tilbake og hun satt og gravde ut innholdet av ostene og lot skorpen ligge igjen. Hun tok liksom bare det som var i midten og så var det sikkert en halv cm med ost igjen som hun skar av og kastet. Hun sa at hun hadde lært at skorpene ikke skal spises og at vi gjorde det feil. Hvordan gjør dere det?

Anonymkode: d80c7...a7c

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144450731-spiser-dere-skorpene-p%C3%A5-ost/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spiser ikke så mange "spenstige" typer ost, men på brie, camembert og castello er det "skorpe". Den spiser jeg så absolutt. Den er jo god, og jo, det er meningen den skal spises, det er jeg rimelig sikker på. 

Anonymkode: 107fe...aa7

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...