Gå til innhold

Hvitt sukker vs brunt sukker til fyllet på kanelsnurrer?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva bruker du?

Anonymkode: 36e43...f29

Skrevet

Jeg er veldig glad i brunt sukker så jeg bruker det alle steder jeg kan.

Anonymkode: 7a6a2...a30

Skrevet
Anonym bruker skrev (37 minutter siden):

Jeg er veldig glad i brunt sukker så jeg bruker det alle steder jeg kan.

Anonymkode: 7a6a2...a30

Hvordan smaker brunt sukker? Er det søtere i smaken hvis du skjønner hva jeg mener..

Anonymkode: 36e43...f29

Skrevet

Nei, ikke søtere, men det har en annen smak. Vanskelig å beskrive...

Men cookies og smuldrepai f.eks må ha brunt sukker, det gir en rundere og bedre smak enn bare hvitt sukker synes jeg.

Anonymkode: 7a6a2...a30

Skrevet

Jeg bruker brunt sukker og mørk sirup

Anonymkode: eb4ce...e1a

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 time siden):

Hvordan smaker brunt sukker? Er det søtere i smaken hvis du skjønner hva jeg mener..

Anonymkode: 36e43...f29

Brunt sukker er litt skarpere, fyldigere vil jeg si, vanskelig å forklare.

Anonymkode: fe7be...da0

Skrevet

Vanlig sukker. Det meste av brunt sukker som en får kjøot i butikken som ikke koster skjorta er vanlig hvitt sukker iblandet maltekstrakt eller sirup, så da blir smaken feil uansett syns jeg. Og lage det med skikkelig brunt sukekr syns jeg blir for dyrt, så stor forskjell i smaken er det ikke verdt. 

Anonymkode: 954a5...9b1

Skrevet

Jeg liker også smaken av brunt sukker best. Det er ikke søtere, men har en mer distinkt smak enn hvitt sukker. Smaker kanskje litt som knekk/karamell. 

Anonymkode: 90abb...971

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...