Gå til innhold

Hva annet enn løksuppe og løkkompott kan jeg lage som trenger mye løk?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

sug lut skrev (3 minutter siden):

Løk er nydelig!

Løk- og potetform, tynne skiver løk og potet lagvis i ildfast form med eggestand er kjempegodt!

Jepp, løk er nydelig. Løk- og potetform høres veldig godt ut. Hvor lenge og grader steker du det på?

Anonymkode: a4029...d60

Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Jepp, løk er nydelig. Løk- og potetform høres veldig godt ut. Hvor lenge og grader steker du det på?

Anonymkode: a4029...d60

Har ikke noe fast tid, men tipper 35-45 min, til potetene er møre, 200 grader. Og ikke en ren eggestand, men egg og melk. Godt med ost på, men dropper det til vanlig.

sug lut skrev (7 minutter siden):

Har ikke noe fast tid, men tipper 35-45 min, til potetene er møre, 200 grader. Og ikke en ren eggestand, men egg og melk. Godt med ost på, men dropper det til vanlig.

Tusen takk 😊

Anonymkode: a4029...d60

Annonse

Ellers går det fort tre-fire løk av gangen når jeg lager gryter - for eksempel: 1 pakke fårikålkjøtt, to bokser tomater, fire løk skåret i kvarte biter, 8 poteter delt i to, fem gulrøtter delt i grove biter, fire fedd hvitløk, godt med chilipulver,  en spisspaprika i grove biter, et par dl vann, salt og pepper. Hiv alt lagvis i kjelen, la småkoke i to timer til kjøttet slipper beinet.

Endret av sug lut

Annonse

☆☆☆ skrev (2 timer siden):

Lag bruna løk. Går kjempebra å fryse og gjer alle kjøtmiddagar bedre!

Hvordan pakker du det? Jeg har litt dårlig erfaring med løklukt i fryseboksen når jeg har gjort det tidligere.

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Himmel og hav skrev (2 timer siden):

Løkpai, løkringer, sylta rødløk.

Du kan skjære rå løk i skiver og fryse, men pass på at du har tett boks så ikke alt du har lukter løk. 

 

Løkpai var smart, det har jeg ikke smakt før. Har du link til en god oppskrift?
Løkringer er farlig godt 😍

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Sylta løk

Karamelisert løk

Bruke i gryter, pastasaus, carbonara etc.

 

Anonymkode: 82814...0bd

Har bare gul løk, kan man sylte det tro? Er bare vant til syltet rødløk.

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Anonym bruker skrev (31 minutter siden):

Hvordan pakker du det? Jeg har litt dårlig erfaring med løklukt i fryseboksen når jeg har gjort det tidligere.

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Tette boksar, ev ziplock-posar. Om du vil vere heilt sikker, ziplock-pose i tett boks.

Lag sprøstekt løk.

Ellers er jeg enig med de andre her, du har vel ikke kjøpt 40 kg løk? 🫢

Jeg bruker løk i alt, og det holder seg uendelig lenge. 

Lag omelett med løk, brokkoli og paprika til frokost. Salat med div+løk til lunsj. Løk i mengder i en gryte til middag. Ha hakket løk i kjøttdeig feks hvis du lager pasta eller andre ting med kjøttdeig. 

Jeg kjøper store sekker med løk, de blir aldri dårlig.

Anonymkode: 24d9f...caa

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Løkpai var smart, det har jeg ikke smakt før. Har du link til en god oppskrift?
Løkringer er farlig godt 😍

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Jeg har i grunnen ikke brukt oppskrift, men denne er et greit utgangspunkt. Jeg har nok mer løk, gjerne litt forskjellig, litt hvitløk også om jeg føler for det. 

Himmel og hav skrev (18 minutter siden):

Jeg har i grunnen ikke brukt oppskrift, men denne er et greit utgangspunkt. Jeg har nok mer løk, gjerne litt forskjellig, litt hvitløk også om jeg føler for det. 

Glemte du link?

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Anonym bruker skrev (50 minutter siden):

Lag sprøstekt løk.

Ellers er jeg enig med de andre her, du har vel ikke kjøpt 40 kg løk? 🫢

Jeg bruker løk i alt, og det holder seg uendelig lenge. 

Lag omelett med løk, brokkoli og paprika til frokost. Salat med div+løk til lunsj. Løk i mengder i en gryte til middag. Ha hakket løk i kjøttdeig feks hvis du lager pasta eller andre ting med kjøttdeig. 

Jeg kjøper store sekker med løk, de blir aldri dårlig.

Anonymkode: 24d9f...caa

Takk for tips. Problemet er at jeg har ikke plass til å legge så mye løk kjølig.

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Takk for tips. Problemet er at jeg har ikke plass til å legge så mye løk kjølig.

Hi

Anonymkode: a4029...d60

Det ligger ikke kjølig i butikken 🙂 legg det i en mørk bod🙂 det holder leeenge. 

Anonymkode: 24d9f...caa

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...