Gå til innhold

Adventskalender til gutt på 12


Mamaraptor

Anbefalte innlegg

Hei, har dere noen idéer til adventskalender til en gutt på 12? Dessverre har vi hatt pakkekalender i mange år, så det ligger liksom en forventning der... Men jeg vil ikke kjøpe masse skrot som bare blir liggende og lage rot. Fidjet toys og allskens småleker - det blir jo aldri brukt uansett! Det var lettere da han var liten og faktisk lekte med ting. Nå er det kun fortnite og fotball som gjelder. Godteri vil jeg ikke han skal ha hver dag heller. Særlig ikke nå når han har tannregulering 😬 Det eneste jeg kan komme på som ikke bare blir søppel og rot og ikke er godteri er badebomber og sokker... Andre idéer? Det skal ikke koste all verden heller. Kinobilletter og sånt er ikke aktuelt 😝

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Han trenger jo ikke spise godteriet samme dag, han kan jo legge det i en skål til lørdagen kommer. Eller så kan du jo gi godteri i helgene men andre ting i ukedagene. 

Er det noe han interesserer seg for? Du kan jo gi ting og tang i spill (om han spiller). Ellers toalettmappe, deo, parfyme, kremer, god dusjsåpe, badesalt, fotfil, fotkrem, t-skjorte, boxershorts, pyjamas, slips, ting og tang til rommet hans som duftlys/pinner, søppelbøtte, kleskurv, bilder, plakater, pyntegjenstander som passer hans stil. Ellers noe han trenger? 

Anonymkode: 3884c...675

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange å velge i på Normal.

De har kalendere med kun lakris, nøtter, parfyme, kinder bueno +++

Anonymkode: 947f2...6c4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjør det helt enkelt, "pakkekalender" trenger ikke være dyrt eller stort, en liten sjokolade et par dager hver uke,  sukkerfri tyggis, flaxlodd, Toro kakaopose, deo, sokker, småting fra normal. 

 

Vi har jenter da, på 12 og 14. De får nissesjokokade små, kakaobomber, flaxlodd, mini duftlys, "knekk hårstrikk", små julepynt til rommene, kosesokker, mini dusjsåper etc til gymmen, mini neglekakker, extra tyggis. Ca halvparten av dagene er det litt snop kun, halvparten andre ting. 

Anonymkode: 722a4...7e4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...