Gå til innhold

Svinekoteletter


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Brun koteletter i en panne ( ha på salt, pepper og litt hvitløkspulver)

Legg koteletter i en stor gryte, ha på vann til det dekker kotelettene og la de trekke i ca 1 time, putt så oppi 2-3 bokser med hakkede tomater, en løk i båter , en pose vilt saus ( rør den ut i litt kaldt vann først) , salt pepper, hvitløkspulver og paprikapulver. Tilsett mer vann om det er lite veske. 
La det stå å putre ca 30 min. 
Serveres med ris og brokkoli 

Vi kjøper en halv gris, og får da MANGE koteletter. Jeg legger 6-8 stk i en stor kjele og lar det trekke i ca 3 timer (til de er så møre at kjøttet bare detter av beina).så river jeg kjøttet fra hverandre (som pulled pork) og fordeler 500g i fryseposer og legger i fryseren. Da har jeg kjøtt til pizza, gråter, taco osv. 

Anonymkode: a254a...055

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...