Gå til innhold

Koke lammebog, skal grønnsakene tilsettes rett i "lammevannet" eller bør det byttes?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (5 minutter siden):

Ikke bytt ut vannet. Det blir jo til en kraft av å koke med kjøtt. 

Anonymkode: 801a4...e92

Takk, det er jo sant. Vannet så bare så fett og "grumsete" ut men det er vel i fettet smaken ligger :) 

Anonymkode: 56471...366

Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Takk, det er jo sant. Vannet så bare så fett og "grumsete" ut men det er vel i fettet smaken ligger :) 

Anonymkode: 56471...366

Hvis du vil unngå grums, så er det lurt å skumme av vannet når det koker. Dvs at du tar en skje og tar vekk skummet som danner seg øverst. Så du vet til neste gang. 

Anonymkode: 801a4...e92

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...