Anonym bruker Skrevet 17. september #1 Del Skrevet 17. september Hvert år kjøper jeg en halv gris fra nabogården. Jeg får da en del koteletter. Jeg er ikke noe særlig fan av koteletter, så nå jeg langtidstrekker jrg de slik at kjøttet blir som pulled pork. Spm mitt er: siden kotelettene blir lagt rett i fryseren og tint før jeg langtidstrekker de, kan da det ferdige kjøttet fryses igjen? Vil posjonere det slik at jeg bare kan ta det opp og bruke i gryter osv. Anonymkode: b7e68...42a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september #2 Del Skrevet 17. september Nei Anonymkode: 060e4...437 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/#findComment-150137776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september #3 Del Skrevet 17. september Anonym bruker skrev (11 minutter siden): Nei Anonymkode: 060e4...437 Hvorfor ikke? Anonymkode: b7e68...42a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/#findComment-150137781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september #4 Del Skrevet 17. september Selvsagt Anonymkode: ae934...137 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/#findComment-150137785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september #5 Del Skrevet 17. september Det går helt fint. Anonymkode: f6862...772 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/#findComment-150137791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september #6 Del Skrevet 17. september Grunnen til at du ikke skal fryse ting mer enn en gang er at du får en økt bakterie oppblomstring ved tining, og dersom du fryser flere ganger kan det bli litt mye. Men når man varmebehandler maten vil mye av bakteriene drepes, og man kan fryse ned igjen. Men andre ord, det kommer litt an på ved hvilken temperatur du langtidssteker på. De fleste som langtidssteker gjør det på lav temperatur, men dersom kjøttet når en temperatur over 70 grader kan du godt fryse det ned igjen. Anonymkode: bf026...563 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/#findComment-150137812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå