Gå til innhold

Kan jeg fryse ned dette?


Anbefalte innlegg

Hvert år kjøper jeg en halv gris fra nabogården. Jeg får da en del koteletter. Jeg er ikke noe særlig fan av koteletter, så nå jeg langtidstrekker jrg de slik at kjøttet blir som pulled pork. Spm mitt er: siden kotelettene blir lagt rett i fryseren og tint før jeg langtidstrekker de, kan da det ferdige kjøttet fryses igjen? Vil posjonere det slik at jeg bare kan ta det opp og bruke i gryter osv. 

Anonymkode: b7e68...42a

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449797-kan-jeg-fryse-ned-dette/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Grunnen til at du ikke skal fryse ting mer enn en gang er at du får en økt bakterie oppblomstring ved tining, og dersom du fryser flere ganger kan det bli litt mye.
Men når man varmebehandler maten vil mye av bakteriene drepes, og man kan fryse ned igjen.
Men andre ord, det kommer litt an på ved hvilken temperatur du langtidssteker på.

De fleste som langtidssteker gjør det på lav temperatur, men dersom kjøttet når en temperatur over 70 grader kan du godt fryse det ned igjen.

Anonymkode: bf026...563

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...