Anonym bruker Skrevet 15. september #1 Del Skrevet 15. september Jeg har en Kenwood nå, 1200 watt, og har vært veldig fornøyd med den. Men den har gjort nytta si nå, mye brukt over sikkert 10-15 år og er sliten. Virker enda, men knirker og "går opp i sømmene" når den elter. Så nå skal jeg investere i en ny og er i tvil. Skal jeg kjøpe en ny Kenwood, eller skal jeg bytte til noe annet. Ser på Ankarsrum, men den er jo ganske annerledes bygget opp, vil det uvante ved det gjøre meg mindre fornøyd tro? Og hva med andre merker, Bosch f.eks har jo kjøkkenmaskiner i samme priskategori, med større motor (rundt 7.000 kr), får man mer for pengene fordi de ikke er så kjent på kjøkkenmaskinfronten? Jeg er interessert i å høre dine synspunkt Jeg baker litt brød, baker litt, og visker krem o.l. selvfølgelig. Så den må være allsidig. Anonymkode: cccf0...61d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #2 Del Skrevet 15. september Har Electrolux assistent, som nå er Ankarskum. Min svigermor har en som er 50 år, som funker like godt i dag. Jeg baker store gjærdeiger, og der er assistenten suveren, baker lett 4 brød, eller 90 boller i samme deig. Min mor har Kenwood, så har bakt mye i den også, men den kan ikke måle seg med Electrolux altså. Så jeg anbefaler virkelig ankarskum om du baker gjærdeiger. Anonymkode: 2c4c8...9d4 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superdolly Skrevet 15. september #3 Del Skrevet 15. september Jeg har Ankarsrum nå og er strålende fornøyd. Før hadde jeg en Bosch som varte i omtrent 25 år uten problemer av noe slag, og den var jeg også veldig godt fornøyd med. Ankarsrum-en er jo helt annerledes enn Bosch som jeg hadde før, men det tok virkelig ikke lang tid å bli vant til den. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #4 Del Skrevet 15. september Jeg foretrekker Ankarsrum til deiger, og Kenwood til pisking o.l. 🤷♀️ Anonymkode: f304c...eed Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137088 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #5 Del Skrevet 15. september Kjøpte en diger Kenwood for noen år siden. Angrer. Burde kjøpt Ankarsum som kan takle en skikkelig gjærdeig, f.eks. til fire brød. Det gjør nemlig ikke Kenwood. Anonymkode: eac18...0d0 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #6 Del Skrevet 15. september Jeg har kitchen Aid. Fin å se på, har den fremme på kjøkkenbenken. Men den er nok ikke den beste. Flytter på seg om det er en bolledeig f eks. Men helt ok til mindre ting. Tror nok Kenwood er den beste. Anonymkode: 285de...856 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #7 Del Skrevet 15. september Tusen takk for svar dere Jeg er fremdeles litt i tenkeboksen kjenner jeg... Har to tenåringsjenter som baker hver helg, og de bruker K-vispen mye, og pisker mye. Går en del i type muffins, kjeks, sjokoladekaker o.l. Så for dem er nok Kenwood'en best. Jeg baker litt gjærdeig, men ikke enorme deiger. Kan ikke huske sist jeg lagde mer enn to brød om gangen, og maks en deig på 36 boller/kanelboller. Litt sugen på å teste Ankarsrum, men samtidig tenker jeg at Kenwood kanskje er bra til vårt bruk. Haha, beslutsomhetsvegring deluxe. HI Anonymkode: cccf0...61d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #8 Del Skrevet 15. september Ankarsum er genial på store deiger. Men egner seg dårlig på små deiger eller pisking. God maskin abselutt , men stor og klumpete. Har en Bosch som jeg bruker til annet enn gjær deig hatt den i 16 fungere helt utmerket Anonymkode: 11f8f...ef2 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #9 Del Skrevet 15. september Jeg hadde en Bosch tidligere og likte den aldri. Nå har jeg Ankarsum og et veldig fornøyd med den. Jeg bruker den mest til deig og baker alltid fire brød av gangen og det har den ingen problemer med. Lager også kaker i den uten problemer. Til pisking er det med en annen bolle som fungerer helt bra til det. Skal jeg piske lite, har jeg en håndmikser som er mye enklere å bruke (og rengjøre) enn en hel maskin, uavhengig av hvilken maskin det er. Anonymkode: 11636...c25 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #10 Del Skrevet 15. september Anonym bruker skrev (2 timer siden): Ankarsum er genial på store deiger. Men egner seg dårlig på små deiger eller pisking. God maskin abselutt , men stor og klumpete. Har en Bosch som jeg bruker til annet enn gjær deig hatt den i 16 fungere helt utmerket Anonymkode: 11f8f...ef2 Jeg har ankarsrum, og er ikke helt enig. Etter å ha hatt/brukt flere andre maskiner, deriblant kitchen aid og Kenwood, er ankarsrum på en klar førsteplass for min del. Deigkrok funker bare til store deiger, men med deigrullen funker det fint med små deiger, og løsere rører/deiger. Pisking gjør den også supert, både krem, marengs, smørkrem osv. Hvis du ser på tester så ser du at den fikser det raskere enn f.eks. Kenwood. Jeg har ikke behov for en annen maskin til «alt annet enn gjærdeig», men du gjør selvfølgelig som du vil☺️ Anonymkode: b612c...e75 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 15. september #11 Del Skrevet 15. september Uten tvil - Kenwood. Stor og god maskin over 1500 watt. De er også mer stillegående de som lages i dag. Fantastiske maskiner, kan lage omtrent alt med dem. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. september #12 Del Skrevet 15. september Rhapsody in blue skrev (1 time siden): Uten tvil - Kenwood. Stor og god maskin over 1500 watt. De er også mer stillegående de som lages i dag. Fantastiske maskiner, kan lage omtrent alt med dem. - bortsett fra en stor brøddeig, da. Anonymkode: eac18...0d0 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 15. september #13 Del Skrevet 15. september Anonym bruker skrev (59 minutter siden): - bortsett fra en stor brøddeig, da. Anonymkode: eac18...0d0 Feil. Man kan lage stor brøddeig med Kenwood chef! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. september #14 Del Skrevet 16. september Rhapsody in blue skrev (2 timer siden): Feil. Man kan lage stor brøddeig med Kenwood chef! Nope. Ikke med 2 kg mel(blanding) og 1,2 l væske. Anonymkode: eac18...0d0 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhapsody in blue Skrevet 16. september #15 Del Skrevet 16. september Anonym bruker skrev (16 timer siden): Nope. Ikke med 2 kg mel(blanding) og 1,2 l væske. Anonymkode: eac18...0d0 Joda, det går helt supert. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137520 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Juliea Ruler Skrevet 17. september #16 Del Skrevet 17. september Jeg har en kitchen Aid. Jeg er super fornøyd med den, den er pen ikle for stor og funker til mitt bruk. Jeg baker ikke brød så mulig den ikke er aå god der, de gangene jeg baker boller fungerer den supert. Jeg bruker den mest til kaker og diverse kremer, smør og ost og der fungerer den helt topp. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september #17 Del Skrevet 17. september Anonym bruker skrev (På 15.9.2024 den 23.11): - bortsett fra en stor brøddeig, da. Anonymkode: eac18...0d0 Da er jeg djevelens advokat og mener bestemt at til en stor brøddeig er det ingenting som slår armene. Du må kjenne deigen, kjenne følelsen mot hendene for å få best resultat. Anonymkode: 94830...205 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449757-kj%C3%B8kkenmaskin-hvilken-anbefaler-du-og-hvorfor/#findComment-150137668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå