Anonym bruker Skrevet 29. august #1 Del Skrevet 29. august Er det noen som har klart å rekonstruere krydderblandingen som er på barbeque kyllingvinger, sånne som man kjøper ferdig. Jeg har et barn som liker disse, men ikke kylling (eller krydder) i noe annen form. Fra varedekarasjonen ser jeg at de inneholder paprika, chili og hvitløk, samt diverse dextrose og sånt, som jeg helst vil unngå. Noe annet? Noen ideer om mengdeforhold? Det er ikke sikkert det funker, men jeg tenkte jeg skulle gi hjemmrlaget et forsøk, i det minste. Anonymkode: 38a35...07d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449461-kyllingvingekrydder/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå