Anonym bruker Skrevet 23. august 2024 #1 Skrevet 23. august 2024 Jeg har et familiemedlem som ikke orker å lage noe særlig mat selv lenger, og heller ikke har så voldsomt apetiitt lenger, og dermed spiser litt dårlig. Så jeg lager litt middager som hun kan ha i stekeovnen og enten bare varme, eller helst steke ferdig, sånn at de smaker mer nylaget. Noen som har noen gode ideer til ferdige middager som jeg kan lage, som kan fryses? Helst middager som kan stekes ferdig i ovn, eller varmes i gryte. Hvordan f.eks fryse ned hjemmelaget pizza og hjemmelaget pai for at det skal være enklest mulig og alikevel smake godt? Å fryse bare bunnene og måte lage fyll selv er ikke noe godt alternatv, de må være mest mulig ferdige. Jeg blir veldig glad for alle mulige tips og råd. Anonymkode: 96ced...85f
Anonym bruker Skrevet 23. august 2024 #2 Skrevet 23. august 2024 Pølselapskaus, gryterett med kjøtt, lasange, pølsegrateng, fiskegrateng, Anonymkode: 94724...c5d
Anonym bruker Skrevet 23. august 2024 #3 Skrevet 23. august 2024 Jeg blir veldig glad for oppskrifter og fremgangsmåte. Hi Anonymkode: 96ced...85f
Himmel og hav Skrevet 23. august 2024 #4 Skrevet 23. august 2024 Supper og gryter tåler godt frysing. Jeg fryser stadig ned ulike kjøttgryter, frikasséer, lapskausvarianter ol. Jeg fryser det ned i ziplockposer og klapper det så flatt som mulig. Da tiner det veldig raskt. Pizza steker jeg ferdig, deler i biter og fryser ned. Så legger jeg det frossent i ovnen på 150 grader til det er gjennomvarmt. Vårruller er også fint å fryse ned og varme opp i ovnen.
Anonym bruker Skrevet 23. august 2024 #5 Skrevet 23. august 2024 Alle slags gryter kan fryses, lapskauser o.l. Lasagne. Vårruller har vi alltid i fryseren, bare pensler de med olje og steker i stekeovnen fra frossen tilstand. Har også alltid bolognese i frysa, lager minst dobbel posjon når jeg lager det. Anonymkode: 5084e...50e
Anonym bruker Skrevet 23. august 2024 #6 Skrevet 23. august 2024 Sånne gratenger som det her er også fine å fryse. Frys i passe store aluminiumsformer så er de bare å putte rett i ovnen https://lindastuhaug.no/enkel-skinkegrateng-med-pasta-og-brokkoli Ellers er fylte horn, pizzasnurrer o.l. også fint å ha i fryseren. Anonymkode: 5084e...50e
Anonym bruker Skrevet 24. august 2024 #7 Skrevet 24. august 2024 Anonym bruker skrev (19 timer siden): Alle slags gryter kan fryses, lapskauser o.l. Lasagne. Vårruller har vi alltid i fryseren, bare pensler de med olje og steker i stekeovnen fra frossen tilstand. Har også alltid bolognese i frysa, lager minst dobbel posjon når jeg lager det. Anonymkode: 5084e...50e Fryser du vårrullene ustekt? Hi Anonymkode: 96ced...85f
Anonym bruker Skrevet 24. august 2024 #8 Skrevet 24. august 2024 Anonym bruker skrev (2 timer siden): Fryser du vårrullene ustekt? Hi Anonymkode: 96ced...85f Ja, det er vanlig å gjøre det. Anonymkode: 5084e...50e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå