Gå til innhold

Hvilke middager egner seg for frysing, som kan enten stekes ferdig når de tas ut av fryseren, evt bare varmes?


Anbefalte innlegg

Jeg har et familiemedlem som ikke orker å lage noe særlig mat selv lenger, og heller ikke har så voldsomt apetiitt lenger, og dermed spiser litt dårlig. Så jeg lager litt middager som hun kan ha i  stekeovnen og enten bare varme, eller helst steke ferdig, sånn at de smaker mer nylaget.

Noen som har noen gode ideer til ferdige middager som jeg kan lage, som kan fryses? Helst middager som kan stekes ferdig i ovn, eller varmes i gryte.

Hvordan f.eks fryse ned hjemmelaget pizza og hjemmelaget pai for at det skal være enklest mulig og alikevel smake godt? Å fryse bare bunnene og måte lage fyll selv er ikke noe godt alternatv, de må være mest mulig ferdige.

Jeg blir veldig glad for alle mulige tips og råd.

Anonymkode: 96ced...85f

Fortsetter under...

Supper og gryter tåler godt frysing. Jeg fryser stadig ned ulike kjøttgryter, frikasséer, lapskausvarianter ol. Jeg fryser det ned i ziplockposer og klapper det så flatt som mulig. Da tiner det veldig raskt. Pizza steker jeg ferdig, deler i biter og fryser ned. Så legger jeg det frossent i ovnen på 150 grader til det er gjennomvarmt. Vårruller er også fint å fryse ned og varme opp i ovnen. 

 

Alle slags gryter kan fryses, lapskauser o.l. 

Lasagne.

Vårruller har vi alltid i fryseren, bare pensler de med olje og steker i stekeovnen fra frossen tilstand.

Har også alltid bolognese i frysa, lager minst dobbel posjon når jeg lager det. 

Anonymkode: 5084e...50e

Sånne gratenger som det her er også fine å fryse. Frys i passe store aluminiumsformer så er de bare å putte rett i ovnen

https://lindastuhaug.no/enkel-skinkegrateng-med-pasta-og-brokkoli

Ellers er fylte horn, pizzasnurrer o.l. også fint å ha i fryseren.

Anonymkode: 5084e...50e

Annonse

Anonym bruker skrev (19 timer siden):

Alle slags gryter kan fryses, lapskauser o.l. 

Lasagne.

Vårruller har vi alltid i fryseren, bare pensler de med olje og steker i stekeovnen fra frossen tilstand.

Har også alltid bolognese i frysa, lager minst dobbel posjon når jeg lager det. 

Anonymkode: 5084e...50e

Fryser du vårrullene ustekt?

Hi

Anonymkode: 96ced...85f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...