Anonym bruker Skrevet 11. august #26 Del Skrevet 11. august Dette er en vanesak, som så mye annet. Vi spiser fullkorn tacolefser, fullkorn pasta og spaghetti. Anonymkode: 36adf...855 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125828 Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 11. august #27 Del Skrevet 11. august Fullkornscouscous er heilt greit, resten av pastaprodukt av fullkorn er blanding av papp og lim. Men med den couscousmengda vi et er det lite poeng å velge fullkorn. Eg synes fullkornsris er godt også, men der er eg i mindretal i heimen. Eg prøvar meg av og til med å kjøpe basmatiris, og tenker den er sunnare en jasminris. Men den andre voksne i heimen er ikkje glad i det, og det er han som lagar mest middagar med ris. Han kjøper inn jasminrisen sin og let basmatirisen stå att. Så då er eg like langt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125830 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 11. august #28 Del Skrevet 11. august Hvis jeg først skal ha pasta skal jeg ikke ha erstatningsprodukt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. august #29 Del Skrevet 11. august Litt kjekt å høre at det er andre som også ikke synes fullkornspasta smaker som "normal" pasta. Synes lasagneplatene kan brukes, men de andre fullkornsalternativene skiller seg negativt ut smaksmessig. Savner havrepasta og fibermakaroni, jeg. Det var litt sunnere alternativer som ikke smaker så stramt som fullkornspasta. Anonymkode: 8c75f...e9c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. august #30 Del Skrevet 11. august Nei, fullkornspasta og fullkornris brukes ikke her i huset. Det er rett og slett ikke godt. Men fiberrikt knekkebrød, fiberbrød, grovt brød og frokostblandinger med fiber, havregryn, grønnsaker etc er vi ganske gode til å spise. Anonymkode: 75ca9...8ac Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125933 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. august #31 Del Skrevet 11. august Nei, vi bruker mest vanlig pasta, konsistensen på fullkornspastaen er ikke så veldig god syns jeg, og den har en litt rar ettersmak. Anonymkode: 5af80...fe4 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. august #32 Del Skrevet 11. august Spiser det pga diabetes type 1 i familien. Anonymkode: 64774...f6e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150125937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. august #33 Del Skrevet 12. august Vi spiser lys pasta og langkornet kvalitetsris. Som så mange andre spiser vi ikke pasta særlig ofte. Ris er det fryktelig mye dårlig av på markedet, så der har vi funnet en type vi liker godt og holder oss til det. Ris og poteter er en langt større del av kostholdet enn pasta. Vi hadde makaroni i hjemmelaget fiskegrateng i dag. Det er i hvert fall to uker siden sist, da lagde vi lasagne med lyse plater, med mengder av grønnsaker i tomatsausen. Vi spiser råvarebasert, det aller meste laget fra bunnen av, og med mye grønnsaker. Det er totalen av alt vi spiser som er viktig, ikke akkurat de makaroniene. Anonymkode: 3d552...5b8 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #34 Del Skrevet 14. august Oi! Overraskende mange som ikke spiser fullkornsvariantene- jeg trodde «alle» gjorde det. Vi har det sånn at om jeg handler så blir det fullkorn, om mannen gjør det blir det de fine variantene. Ungene er glad i pasta/ris el og kyllling i matpakka, der er det grovt. Ergo- vi er ikke slaviske den ene el andre veien, men prøver få inn mer fullkorn. For smaken så lager jeg alltid en saus el noe tilbehør type stekte grønnsaker el noe så smaksforskjellen er ikke stor tenker jeg. Anonymkode: 60cac...07a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prekæs Skrevet 14. august #35 Del Skrevet 14. august Spiser gjerne fullkornspasta til hverdags og det er helt innafor. Spiser begge deler og har ikke fokus på fullkorn, når jeg er på restaurant og når jeg inviterer folk på mat. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #36 Del Skrevet 14. august ☆☆☆ skrev (På 11.8.2024 den 11.14): Fullkornscouscous er heilt greit, resten av pastaprodukt av fullkorn er blanding av papp og lim. Men med den couscousmengda vi et er det lite poeng å velge fullkorn. Eg synes fullkornsris er godt også, men der er eg i mindretal i heimen. Eg prøvar meg av og til med å kjøpe basmatiris, og tenker den er sunnare en jasminris. Men den andre voksne i heimen er ikkje glad i det, og det er han som lagar mest middagar med ris. Han kjøper inn jasminrisen sin og let basmatirisen stå att. Så då er eg like langt. Å! Her i huset synes vi basmatiris er myyye bedre enn jasminris. Elsker de lange riskornene. Så har bare det. Men visste ikke at det var sunnere enn Jasmin?☺️ Anonymkode: afca1...f46 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 14. august #37 Del Skrevet 14. august tante grusom master of law skrev (På 10.8.2024 den 14.56): Bruker ikke fullkornsvariantene, nei. De smaker som de er laget av bark. Når jeg lager mat, vil jeg at det skal smake godt. Sagflis bolognese er ikke like godt... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #38 Del Skrevet 14. august Anonym bruker skrev (4 timer siden): Å! Her i huset synes vi basmatiris er myyye bedre enn jasminris. Elsker de lange riskornene. Så har bare det. Men visste ikke at det var sunnere enn Jasmin?☺️ Anonymkode: afca1...f46 Vi bruker bare basmatiris, bortsett fra en svært sjelden gang hvor vi "leker Kina-restaurant" og spiser med pinner. Det egner basmatien seg dårligere til. Så helt enig i at den er bedre, myyye bedre! Anonymkode: 75ca9...8ac Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #39 Del Skrevet 14. august Kan godt spise fullkornspasta, men alltid hvit ris og vanlig lys spaghetti! Anonymkode: cac5e...405 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126752 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #40 Del Skrevet 14. august Anonym bruker skrev (6 timer siden): Å! Her i huset synes vi basmatiris er myyye bedre enn jasminris. Elsker de lange riskornene. Så har bare det. Men visste ikke at det var sunnere enn Jasmin?☺️ Anonymkode: afca1...f46 Den er ikke det. Ris er ikke sunt Anonymkode: 4ef04...377 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #41 Del Skrevet 14. august I gen fullkorn her. Jeg tror ikke på fullkorn, så det eksisterer ikke.. Anonymkode: 1b0e1...648 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august #42 Del Skrevet 14. august Svært lite. Har cøliaki, og det finnes ikke fullkornspasta. Har prøvd å lage selv, men det smakte jo spon. Ris spiser vi kanskje tre ganger i året, og da tar vi bare en random boil-in-bag. Vi spiser greit ellers, da. Får nok greit med fiber og slikt uansett. Anonymkode: 4fd9e...fbe Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126850 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 15. august #43 Del Skrevet 15. august Nei, når vi først skal ha ris, pasta eller couscous så blir det de fine variantene. Vi har prøvd flere ganger opp gjennom årene med fullkornspasta i håp om at de skal ha utviklet produkter som er like gode som originalen, men blir skuffa hver gang. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144449126-spiser-dere-fullkornsvarianten-av-forskjellig-pasta-spagetti-ris-couscous-og-nudler/page/2/#findComment-150126936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå