Gå til innhold

Noen som har prøvd påleggobbevaring herfra?


Anbefalte innlegg

Anonym bruker skrev (14 timer siden):

Hehe, ja for alke pakker man kjøper på butikken, alle pakket i plast er jo fulle av mugg. 🤣🤦‍♀️

Anonymkode: 15561...1df

Å jøye meg. Jeg glemte at her må man skrive ned absolutt alt, for det finnes folk som ikke evner å tenke selv. Så her kommer det for de tungnemme:

Spekemat blir, som annet pålegg, vakumpakket på fabrikken. Det vil si at luft og fuktighet blir fjernet fra forpakningen. Da myglet det ikke. Når man da åpner pakken så kommer det luft og fuktighet til. Når man da legger dette pålegget, som har blitt utsatt for luft og fuktighet, i plast, sammen med luft og fuktigst, så mygler det rimelig raskt. 
 

Var det så forståelig for alle?

Anonymkode: 3d667...48a

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Å jøye meg. Jeg glemte at her må man skrive ned absolutt alt, for det finnes folk som ikke evner å tenke selv. Så her kommer det for de tungnemme:

Spekemat blir, som annet pålegg, vakumpakket på fabrikken. Det vil si at luft og fuktighet blir fjernet fra forpakningen. Da myglet det ikke. Når man da åpner pakken så kommer det luft og fuktighet til. Når man da legger dette pålegget, som har blitt utsatt for luft og fuktighet, i plast, sammen med luft og fuktigst, så mygler det rimelig raskt. 
 

Var det så forståelig for alle?

Anonymkode: 3d667...48a

Tror aldri jeg har opplevd at det har mugnet.

Anonymkode: bf7ba...dc4

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Å jøye meg. Jeg glemte at her må man skrive ned absolutt alt, for det finnes folk som ikke evner å tenke selv. Så her kommer det for de tungnemme:

Spekemat blir, som annet pålegg, vakumpakket på fabrikken. Det vil si at luft og fuktighet blir fjernet fra forpakningen. Da myglet det ikke. Når man da åpner pakken så kommer det luft og fuktighet til. Når man da legger dette pålegget, som har blitt utsatt for luft og fuktighet, i plast, sammen med luft og fuktigst, så mygler det rimelig raskt. 
 

Var det så forståelig for alle?

Anonymkode: 3d667...48a

Huff, har aldri opplevd spekemat som mugner, så hvis du opplever dette stadig er det nok du som gjør feil. Det er jo litt trist at du føler du må hevde deg, når du velger et tema du kan så lite om. Da faller det liksom litt sammen. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (26 minutter siden):

Huff, har aldri opplevd spekemat som mugner, så hvis du opplever dette stadig er det nok du som gjør feil. Det er jo litt trist at du føler du må hevde deg, når du velger et tema du kan så lite om. Da faller det liksom litt sammen. 

Anonymkode: 15561...1df

Du dummer deg ut

Anonymkode: 63def...7ff

Anonym bruker skrev (21 timer siden):

Di driter deg ut, men for all del. Drit i vei. 

Anonymkode: 15561...1df

Hvorfor spør du fremmede på nettet om ting du allerede har bestemt deg for? Om noen driter seg ut i denne tråden så er det deg som ikke har forstått at et forum og en tråd på et forum fungerer som en samtale rundt lunsjbordet på jobben. Du spør om en plastboks er kjekk og førstemann svarer kanskje på det og så går resten av samtalen rundt bordet på påleggsoppbevaring generelt og ender antagelig med en historie om da noen feilberegna mengden spekemat til 80-årsdagen til svigerfar eller noe sånt og plutselig er samtalen over på noe annet. Ville du reist deg opp i den settingen og brølt at folk gnager på feil tema og herreguuuud? Jeg håper ikke det. Det bør du ikke her inne heller. 

Jeg ville aldri kjøpt et sånt stativ med bokser. Den tar altfor stor plass i kjøleskapet og du bruker mye plass på å stable luft. Om to av skuffene er tomme og en av boksene bare har tre skiver salami i seg så tar tingen like stor plass som om den var fullstappet. Du skal ha mye ledig plass i kjøleskapet ditt slik det er i dag for at denne skal passe inn. Jeg ville heller ha kjøpt boksene som en annen viste fram og hatt en postitlapp på kjøleskapsdøra med datoen for de ulike påleggene. 

Anonymkode: f9791...cd2

Anonym bruker skrev (50 minutter siden):

Hvorfor spør du fremmede på nettet om ting du allerede har bestemt deg for? Om noen driter seg ut i denne tråden så er det deg som ikke har forstått at et forum og en tråd på et forum fungerer som en samtale rundt lunsjbordet på jobben. Du spør om en plastboks er kjekk og førstemann svarer kanskje på det og så går resten av samtalen rundt bordet på påleggsoppbevaring generelt og ender antagelig med en historie om da noen feilberegna mengden spekemat til 80-årsdagen til svigerfar eller noe sånt og plutselig er samtalen over på noe annet. Ville du reist deg opp i den settingen og brølt at folk gnager på feil tema og herreguuuud? Jeg håper ikke det. Det bør du ikke her inne heller. 

Jeg ville aldri kjøpt et sånt stativ med bokser. Den tar altfor stor plass i kjøleskapet og du bruker mye plass på å stable luft. Om to av skuffene er tomme og en av boksene bare har tre skiver salami i seg så tar tingen like stor plass som om den var fullstappet. Du skal ha mye ledig plass i kjøleskapet ditt slik det er i dag for at denne skal passe inn. Jeg ville heller ha kjøpt boksene som en annen viste fram og hatt en postitlapp på kjøleskapsdøra med datoen for de ulike påleggene. 

Anonymkode: f9791...cd2

Haha, det er jo du som ikke har skjønt det. Dette er jo ikke en samtale rundt lunsjbordet. Man spør om et konkret spm. Sånne diskusjoner du beskriver tas irl. Men du har kanskje ikke et?

Som sagt, boksen vi nå har til kjøttpålegg er større, det er jo derfor jeg tenker denne er bedre, tar mindre plass. 

Anonymkode: 15561...1df

Annonse

Anonym bruker skrev (9 minutter siden):

Haha, det er jo du som ikke har skjønt det. Dette er jo ikke en samtale rundt lunsjbordet. Man spør om et konkret spm. Sånne diskusjoner du beskriver tas irl. Men du har kanskje ikke et?

Som sagt, boksen vi nå har til kjøttpålegg er større, det er jo derfor jeg tenker denne er bedre, tar mindre plass. 

Anonymkode: 15561...1df

Jeg prøvde. Ser at det var bortkastet. Dannelse er åpenbart ikke noe for alle. 

Anonymkode: f9791...cd2

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Huff, har aldri opplevd spekemat som mugner, så hvis du opplever dette stadig er det nok du som gjør feil. Det er jo litt trist at du føler du må hevde deg, når du velger et tema du kan så lite om. Da faller det liksom litt sammen. 

Anonymkode: 15561...1df

Jeg opplever det jo ikke da jeg ikke pakker det i plast. Blir du alltid så muggen når det viser seg at du tar feil? Når man ikke skjønner forskjell på vakumpakket og åpnet så skjønner jeg at ting blir vanskelig. 
 

https://www.matvett.no/brukopp-leksikon/spekemat

Anonymkode: 3d667...48a

Anonym bruker skrev (25 minutter siden):

Jeg opplever det jo ikke da jeg ikke pakker det i plast. Blir du alltid så muggen når det viser seg at du tar feil? Når man ikke skjønner forskjell på vakumpakket og åpnet så skjønner jeg at ting blir vanskelig. 
 

https://www.matvett.no/brukopp-leksikon/spekemat

Anonymkode: 3d667...48a

🍿🍿🍿

Her var det mye saklighet. Prøver du å få medalje i kverulering? 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (6 minutter siden):

🍿🍿🍿

Her var det mye saklighet. Prøver du å få medalje i kverulering? 

Anonymkode: 15561...1df

Du viste at du ikke skjønner forskjell på vakumpakket og åpnet pakninger. (Det er mikrobiologen sin, det) Så jeg tenkte å opplyse deg litt. Så du slipper å drite deg ut. Værsågod. 

Anonymkode: 3d667...48a

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Du viste at du ikke skjønner forskjell på vakumpakket og åpnet pakninger. (Det er mikrobiologen sin, det) Så jeg tenkte å opplyse deg litt. Så du slipper å drite deg ut. Værsågod. 

Anonymkode: 3d667...48a

Eh.. akkurat. Hvor mener du jeg har vist det? Er ikke du utestengt forresten?

Anonymkode: 15561...1df

Annonse

Anonym bruker skrev (21 timer siden):

Hehe, ja for alke pakker man kjøper på butikken, alle pakket i plast er jo fulle av mugg. 🤣🤦‍♀️

Anonymkode: 15561...1df

Her ⬆️ Du skjønte ikke at jeg mente åpnede pakker før jeg påpekte det, selv om hele tråden omhandler oppbevaring av åpnede påleggspakker. 
 

Og jeg har aldri fått advarsel eller vært utestengt fra dette forumet. Har du for vane å komme med stråmenn og beskyldninger når du tar feil?

Anonym bruker skrev (5 minutter siden):

Eh.. akkurat. Hvor mener du jeg har vist det? Er ikke du utestengt forresten?

Anonymkode: 15561...1df

 

Anonymkode: 3d667...48a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...