Gå til innhold

Noen som har prøvd påleggobbevaring herfra?


Anbefalte innlegg

Du kan jo ikke følge best før-dato på pålegg som er åpnet uansett? Og jeg vil tro -uten at jeg har funnet frem dokumentasjon - at for eksempel kjøttpålegg som kokt skinke har kortere holdbarhet om du tar det ut og danderer det i en boks enn om det ligger i pakningen sin hvor du er minimalt i kontakt med det. Etter at du har åpnet pakningene kan du ikke bruke påstemplet holdbarhetsdato som fasit, da avhenger jo alt av hvordan det er oppbevart, hvor lenge det er i romtemperatur, hvem som tar på det etc. Ergo må du bruke sunn fornuft, lukt og syn og smak som vurdering. 

Anonymkode: 6dbb9...723

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (4 minutter siden):

Du kan jo ikke følge best før-dato på pålegg som er åpnet uansett? Og jeg vil tro -uten at jeg har funnet frem dokumentasjon - at for eksempel kjøttpålegg som kokt skinke har kortere holdbarhet om du tar det ut og danderer det i en boks enn om det ligger i pakningen sin hvor du er minimalt i kontakt med det. Etter at du har åpnet pakningene kan du ikke bruke påstemplet holdbarhetsdato som fasit, da avhenger jo alt av hvordan det er oppbevart, hvor lenge det er i romtemperatur, hvem som tar på det etc. Ergo må du bruke sunn fornuft, lukt og syn og smak som vurdering. 

Anonymkode: 6dbb9...723

Dette her var ikke det jeg lurte på, jeg trenger ikke din mening om holdbarhetsdato. Jeg vet hva problemet vårt var, det gjør ikke du. Jeg lurte på hvordan boksene fungerte, thats it. 

Anonymkode: 15561...1df

Pålegget forringes med en gang man klasser på det for å ta det av originalemballasjen og over i boks, da har det allerede blitt utsatt for unødvendige bakterier. Det høres da heller ikke ut som at pålegget rekker å bli gammelt, i og med at alle åpner en pakke hver. Tipset er vel å gå ned på antall påleggstyper som er åpne om gangen. 
Så kan man bruke pengene man sparer på å ikke kjøpe unødige bokser til å heller kjøpe ekstra godt pålegg til helg. 

Anonymkode: 428a5...ab9

Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Pålegget forringes med en gang man klasser på det for å ta det av originalemballasjen og over i boks, da har det allerede blitt utsatt for unødvendige bakterier. Det høres da heller ikke ut som at pålegget rekker å bli gammelt, i og med at alle åpner en pakke hver. Tipset er vel å gå ned på antall påleggstyper som er åpne om gangen. 
Så kan man bruke pengene man sparer på å ikke kjøpe unødige bokser til å heller kjøpe ekstra godt pålegg til helg. 

Anonymkode: 428a5...ab9

Hvorfor gnager så mange på helt feil tema her? Spør man feks om en elektronisk dørlås er bra er det ingen vits at en haug folk sier nøkler fungerer hos dem. Går an å holde seg til tema?

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Dette her var ikke det jeg lurte på, jeg trenger ikke din mening om holdbarhetsdato. Jeg vet hva problemet vårt var, det gjør ikke du. Jeg lurte på hvordan boksene fungerte, thats it. 

Anonymkode: 15561...1df

Og da har du fått svar. De fungerer ikke. Du mener datomarkeringen er så kjempesmart, flere prøver forgjeves å fortelle deg at det er ikke smart i det hele tatt. 

Anonymkode: 6dbb9...723

Annonse

Anonym bruker skrev (22 minutter siden):

Og da har du fått svar. De fungerer ikke. Du mener datomarkeringen er så kjempesmart, flere prøver forgjeves å fortelle deg at det er ikke smart i det hele tatt. 

Anonymkode: 6dbb9...723

Herregud, du skjønner det virkelig ikke? For oss er dette en viktig egenskap med oppbevagingen, nettopp fordi vi har mye åpent på en gang. Det var derfor bokser uten denne egenskapen ikke virket for osd. At du mener datomerking er unyttig er jo revnende likegyldig i denne sammenhengen. 

Anonymkode: 15561...1df

ulenissen skrev (50 minutter siden):

Hatt mine i to dager- foreløpig veldig fornøyd.

Så bra, takk! Det var noen som nevnte tungvinne lokk, er det det? Tenkte evt å kjøpe et par ekstra bokser slik at man alltid har rene når en er tom og settes til vask. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (18 minutter siden):

Herregud, du skjønner det virkelig ikke? For oss er dette en viktig egenskap med oppbevagingen, nettopp fordi vi har mye åpent på en gang. Det var derfor bokser uten denne egenskapen ikke virket for osd. At du mener datomerking er unyttig er jo revnende likegyldig i denne sammenhengen. 

Anonymkode: 15561...1df

Datomerkingen gjelder jo bare hvis pakken ikke er åpnet 

Anonymkode: 63def...7ff

Anonym bruker skrev (9 minutter siden):

Herregud🙈

Anonymkode: 15561...1df

Hvorfor herregud, det stemmer jo. 
Men skjønner at du mener å merke boksen med når pålegget er klasset på, tilført ekstra oksygen for bakterievekst, og tatt ut for å legges i boksen.
Men med en gang du åpner originalpakning har kjøttpålegg og kyllingpålegg bare et par dager holdbarhet, selv om du flyttet det over i en boks, står på et bein og sier abrakadabra. Datoen på pakken telles ikke lenger. 
Derfor står det gjerne holdbarhet i ubrutt forsegling på pakken. 
Men selvsagt, du liker bokser, så vanlig mathygieneråd telles ikke. 
Kjøp mindre mat om det rekker å bli dårlig er faktisk det beste tipset. 
Om boksen heter det ene eller andre har ikke så mye å si, det er og blir bortkasta penger om man tenker det skal være for noe annet enn å se fint ut i kjøleskapet. Det skjønner jeg at mange liker. 
 

Anonymkode: 428a5...ab9

Anonym bruker skrev (4 minutter siden):

Hvorfor herregud, det stemmer jo. 
Men skjønner at du mener å merke boksen med når pålegget er klasset på, tilført ekstra oksygen for bakterievekst, og tatt ut for å legges i boksen.
Men med en gang du åpner originalpakning har kjøttpålegg og kyllingpålegg bare et par dager holdbarhet, selv om du flyttet det over i en boks, står på et bein og sier abrakadabra. Datoen på pakken telles ikke lenger. 
Derfor står det gjerne holdbarhet i ubrutt forsegling på pakken. 
Men selvsagt, du liker bokser, så vanlig mathygieneråd telles ikke. 
Kjøp mindre mat om det rekker å bli dårlig er faktisk det beste tipset. 
Om boksen heter det ene eller andre har ikke så mye å si, det er og blir bortkasta penger om man tenker det skal være for noe annet enn å se fint ut i kjøleskapet. Det skjønner jeg at mange liker. 
 

Anonymkode: 428a5...ab9

Di driter deg ut, men for all del. Drit i vei. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Di driter deg ut, men for all del. Drit i vei. 

Anonymkode: 15561...1df

Nei, hun driter seg ikke ut. Men hun har skjønt greia med hygiene. Det har ikke du.

Anonymkode: 6dbb9...723

Annonse

Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Nei, hun driter seg ikke ut. Men hun har skjønt greia med hygiene. Det har ikke du.

Anonymkode: 6dbb9...723

Ja, for når man går fra å oppbevare pålegg i orginalpakningen til en annen boks, så blir pålegget over natt ødelagt mener du? Ruller du det på gulvet først da eller? Eller sleiker på det? Eller kaster folk alt pålegget etter det har vært åpnet i 2 dager? Hvordan vet de hvor lenge det har vært åpnet da? Skriver det på? 

Vi spiser feks endel spekemat, det holder lenge, og da er det greit å vite dato om det plutselig står urørt en stund. 

Dere er jo helt hysteriske, og tror kanskje dere skjønner "hygiene", men det blir jo bare pinlig. Jeg har selv jobbet både som mikrobiolog og i matvareundustri så jeg vet jo at dere er på bærtur. Alt for å kunne kverulere med ukjente på nett. For et tragisk liv. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (24 minutter siden):

Ja, for når man går fra å oppbevare pålegg i orginalpakningen til en annen boks, så blir pålegget over natt ødelagt mener du? Ruller du det på gulvet først da eller? Eller sleiker på det? Eller kaster folk alt pålegget etter det har vært åpnet i 2 dager? Hvordan vet de hvor lenge det har vært åpnet da? Skriver det på? 

Vi spiser feks endel spekemat, det holder lenge, og da er det greit å vite dato om det plutselig står urørt en stund. 

Dere er jo helt hysteriske, og tror kanskje dere skjønner "hygiene", men det blir jo bare pinlig. Jeg har selv jobbet både som mikrobiolog og i matvareundustri så jeg vet jo at dere er på bærtur. Alt for å kunne kverulere med ukjente på nett. For et tragisk liv. 

Anonymkode: 15561...1df

Ja liksom

Anonymkode: 63def...7ff

Anonym bruker skrev (44 minutter siden):

Men med en gang du åpner originalpakning har kjøttpålegg og kyllingpålegg bare et par dager holdbarhet, selv om du flyttet det over i en boks,

Det er jo ikke riktig i det hele tatt.

Anonymkode: bf7ba...dc4

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Di driter deg ut, men for all del. Drit i vei. 

Anonymkode: 15561...1df

Du er jo ufattelig agressiv. Jeg måtte inn og se hva det var med påleggoppbevaring som kunne engasjere slik, og det er jo morsomt når du blir så sur. 
 

 

Anonymkode: 3d667...48a

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Ja, for når man går fra å oppbevare pålegg i orginalpakningen til en annen boks, så blir pålegget over natt ødelagt mener du? Ruller du det på gulvet først da eller? Eller sleiker på det? Eller kaster folk alt pålegget etter det har vært åpnet i 2 dager? Hvordan vet de hvor lenge det har vært åpnet da? Skriver det på? 

Vi spiser feks endel spekemat, det holder lenge, og da er det greit å vite dato om det plutselig står urørt en stund. 

Dere er jo helt hysteriske, og tror kanskje dere skjønner "hygiene", men det blir jo bare pinlig. Jeg har selv jobbet både som mikrobiolog og i matvareundustri så jeg vet jo at dere er på bærtur. Alt for å kunne kverulere med ukjente på nett. For et tragisk liv. 

Anonymkode: 15561...1df

Spekemat skal jo ikke pakkes i plast, da mugner de fort. En mikrobiologi hadde visst det, altså. 

Anonymkode: 3d667...48a

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Ja, for når man går fra å oppbevare pålegg i orginalpakningen til en annen boks, så blir pålegget over natt ødelagt mener du? Ruller du det på gulvet først da eller? Eller sleiker på det? Eller kaster folk alt pålegget etter det har vært åpnet i 2 dager? Hvordan vet de hvor lenge det har vært åpnet da? Skriver det på? 

Vi spiser feks endel spekemat, det holder lenge, og da er det greit å vite dato om det plutselig står urørt en stund. 

Dere er jo helt hysteriske, og tror kanskje dere skjønner "hygiene", men det blir jo bare pinlig. Jeg har selv jobbet både som mikrobiolog og i matvareundustri så jeg vet jo at dere er på bærtur. Alt for å kunne kverulere med ukjente på nett. For et tragisk liv. 

Anonymkode: 15561...1df

Jeg produserer pålegg. Ha en fin dag. 

Anonymkode: 428a5...ab9

Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Jeg produserer pålegg. Ha en fin dag. 

Anonymkode: 428a5...ab9

Hjemme på kjøkkenet? 🤣

Folk, ass. 

Har ingen erfaring med boksene, de virker litt slitsomme, men det er egentlig alt av påleggoppbevaring. 

Anonymkode: cda10...890

Anonym bruker skrev (6 timer siden):

Okay, for vi trenger så mange bokser til kjøttpålegg. Annet pålegg har vi bra Oppbevaring til. Tungvinte lokk er ikke bra da. Men vår kasse med kjøttpålegg i poser er mye større og klumpete enn denne tror jeg. 

Anonymkode: 15561...1df

Da passer den sikkert fin for dere. 

Anonymkode: 9bae5...68a

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Spekemat skal jo ikke pakkes i plast, da mugner de fort. En mikrobiologi hadde visst det, altså. 

Anonymkode: 3d667...48a

Hehe, ja for alke pakker man kjøper på butikken, alle pakket i plast er jo fulle av mugg. 🤣🤦‍♀️

Anonymkode: 15561...1df

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...