Gå til innhold

Noen som har prøvd påleggobbevaring herfra?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Fekk ein påleggsboks til jul eit år. Visstnok genial. Plasskrevjande både i kjøleskapet og i oppvaskmaskina og generelt eit herk.

Heilt gratis tips frå meg: Oppbevar pålegg i pakningen det kom i frå butikken. Om du er av dei som dekker bordet til brødmat slenger du alle pakningane på eit brett eller i ein boks utan lokk i kjøleskapet, så er det enkelt å bringe til og frå bordet.

☆☆☆ skrev (Akkurat nå):

Fekk ein påleggsboks til jul eit år. Visstnok genial. Plasskrevjande både i kjøleskapet og i oppvaskmaskina og generelt eit herk.

Heilt gratis tips frå meg: Oppbevar pålegg i pakningen det kom i frå butikken. Om du er av dei som dekker bordet til brødmat slenger du alle pakningane på eit brett eller i ein boks utan lokk i kjøleskapet, så er det enkelt å bringe til og frå bordet.

Vi har en boks i kjøleskapet som tas med til bordet, men oppi der ligger jo alle påleggspakkene i hver sin brødpose, et svare kaos. Uten pose rundt blir de fort tørre og ekle. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Vi har en boks i kjøleskapet som tas med til bordet, men oppi der ligger jo alle påleggspakkene i hver sin brødpose, et svare kaos. Uten pose rundt blir de fort tørre og ekle. 

Anonymkode: 15561...1df

Clingfilm er mykje bedre enn posar til denne bruken. Og så er det jo eit spørsmål kor mange påleggspakkar som er opne samstundes. Eg kan vere enig i at det er kjekt med godt utvalg, men enda kjekkare er det å ha ferskt pålegg.

Kjøp et brett som passer i bredden til kjøleskapet ditt og så kjøper du bokser separat som kan stå på brettet i str som passer til det du bruker av pålegg. 
De boksene som var så populære for et par år siden finnes nå å få kjøpt på alle loppemarkeder og i alle bruktbutikker - et sikkert tegn på at de ikke har vært noen stor suksess. 

Bruker plastbokser fra Clas ohlson. De er lave og lette å stable oppå hverandre i kjøleskapet og tar da nesten ikke noe plass. 

https://www.clasohlson.com/no/Fryseboks---matoppbevaring-0,4-liter,-3-pakning/p/34-1355-100

Anonymkode: b806b...9d5

Annonse

☆☆☆ skrev (29 minutter siden):

Clingfilm er mykje bedre enn posar til denne bruken. Og så er det jo eit spørsmål kor mange påleggspakkar som er opne samstundes. Eg kan vere enig i at det er kjekt med godt utvalg, men enda kjekkare er det å ha ferskt pålegg.

Jeg haaaaaater clingfilm, den fester seg jo på alt den ikke skal og ikke der den skal. Da hadde jo alt blitt en stor klump som hang sammen? 

Vi er 5 i huset og da må man ha flere pakker samtidig, så er nok minst 6 åpne til enhver tid av kjøttpålegg. 

Anonymkode: 15561...1df

amandine skrev (25 minutter siden):

Kjøp et brett som passer i bredden til kjøleskapet ditt og så kjøper du bokser separat som kan stå på brettet i str som passer til det du bruker av pålegg. 
De boksene som var så populære for et par år siden finnes nå å få kjøpt på alle loppemarkeder og i alle bruktbutikker - et sikkert tegn på at de ikke har vært noen stor suksess. 

Det har vi prøvd, separate bokser funket ikke her. Var derfor jeg tenkte denne kanskje funket, den har jo også holdbarhetsdato. Var derfor boksene ikke funket, vi ante ikke når pålegget gikk ut. Blæh, hater kaos. Kunne de laget alle pakker med zip lock hadde jo problemet vært løst. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (4 timer siden):

Jeg haaaaaater clingfilm, den fester seg jo på alt den ikke skal og ikke der den skal. Da hadde jo alt blitt en stor klump som hang sammen? 

Vi er 5 i huset og da må man ha flere pakker samtidig, så er nok minst 6 åpne til enhver tid av kjøttpålegg. 

Anonymkode: 15561...1df

Den eneste som duger er plastfolie fra Toppits, alt annet er ubrukelig og utrolig irriterende. Sett beholdere fast med pappkantene, så fungerer den fra Toppits veldig bra, men den må settes fast.

Anonymkode: bf7ba...dc4

Vi har prøvd fresh and easy.  Ikke noe for oss. 
Hos oss funker denne til kjøttpålegg: https://bakerenogkokken.no/flere-produkter/oppbevaring/mepal-modula-paleggsboks-3-etasjer/

I tillegg har vi to osteklokker fra easycheese, og diverse annet pålegg stående på dette fatet. https://www.clasohlson.com/no/Snurrebrett-Lazy-Susan/p/44-4179

Når vi skal smøre mat eller dekke bord tar vi ut fatet og boksen, så har vi alt tilgjengelig. 

Anonymkode: 9bae5...68a

Annonse

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Vi har prøvd fresh and easy.  Ikke noe for oss. 
Hos oss funker denne til kjøttpålegg: https://bakerenogkokken.no/flere-produkter/oppbevaring/mepal-modula-paleggsboks-3-etasjer/

I tillegg har vi to osteklokker fra easycheese, og diverse annet pålegg stående på dette fatet. https://www.clasohlson.com/no/Snurrebrett-Lazy-Susan/p/44-4179

Når vi skal smøre mat eller dekke bord tar vi ut fatet og boksen, så har vi alt tilgjengelig. 

Anonymkode: 9bae5...68a

Hvorfor funka den ikke hos dere?

De vi har prøvd før var veldig lik de du linka til. Problemet vårt der var at vi ikke visste når pålegget gikk ut på dato.

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (22 minutter siden):

Hvorfor funka den ikke hos dere?

De vi har prøvd før var veldig lik de du linka til. Problemet vårt der var at vi ikke visste når pålegget gikk ut på dato.

Anonymkode: 15561...1df

Du trenger jo ikke en boks til det 🤣!

Anonymkode: 20b98...2fd

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Hvorfor funka den ikke hos dere?

De vi har prøvd før var veldig lik de du linka til. Problemet vårt der var at vi ikke visste når pålegget gikk ut på dato.

Anonymkode: 15561...1df

Det er jo bare å sette på en klisterlapp med dato

Anonymkode: bf7ba...dc4

Anonym bruker skrev (47 minutter siden):

Du trenger jo ikke en boks til det 🤣!

Anonymkode: 20b98...2fd

Hæ? Når det er minst 6 åpne pakker med pålegg er det faktisk greit å vite holdbarhetsdato på det som er oppi. 

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Hæ? Når det er minst 6 åpne pakker med pålegg er det faktisk greit å vite holdbarhetsdato på det som er oppi. 

Anonymkode: 15561...1df

Du har da nese og øyne? 

Anonymkode: 20b98...2fd

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Hæ? Når det er minst 6 åpne pakker med pålegg er det faktisk greit å vite holdbarhetsdato på det som er oppi. 

Anonymkode: 15561...1df

Best før står lett synlig på hver eneste pakke pålegg. 

Det funker helt greit med et brett som passer inn i kjøleskapet. På brettet ligger påleggspakker, ost og tubepålegg. Er man i tvil: Se - lukt - smak. Har funket helt fint i vårt hjem i 20 år. Ergo er det godt nok. 

Anonymkode: 7e547...4ee

Anonym bruker skrev (55 minutter siden):

Best før står lett synlig på hver eneste pakke pålegg. 

Det funker helt greit med et brett som passer inn i kjøleskapet. På brettet ligger påleggspakker, ost og tubepålegg. Er man i tvil: Se - lukt - smak. Har funket helt fint i vårt hjem i 20 år. Ergo er det godt nok. 

Anonymkode: 7e547...4ee

Ja, men du skjønner vel at ikke det synes lenger når pakken er kastet?

Ja, funker det hos dere finnesdet jo ingen grunn for at noen andre i hele verden skal gjøre det annerledes🙄

Helt ufattelig utrolig hvordan folk ikke greier svare på det som blir spurt om. Eneste jeg lurte på var erfaring med boksene jeg linket til. Er det så himla vanskelig?

Anonymkode: 15561...1df

Anonym bruker skrev (11 timer siden):

Hvorfor funka den ikke hos dere?

De vi har prøvd før var veldig lik de du linka til. Problemet vårt der var at vi ikke visste når pålegget gikk ut på dato.

Anonymkode: 15561...1df

Fordi den var stor og klumpete, tungvinne lokk, for mange bokser osv. Det eneste vi trenger boks til er kjøttpålegg, og tre etasjer i kjøttpålegg-boksen holder i massevis. Ost oppbevares best i easy-cheese osteklokker. Syltetøy, brie, smørepålegg osv har vi i originalemballasje, samlet på et snurrebrett. 

Anonymkode: 9bae5...68a

Anonym bruker skrev (11 minutter siden):

Fordi den var stor og klumpete, tungvinne lokk, for mange bokser osv. Det eneste vi trenger boks til er kjøttpålegg, og tre etasjer i kjøttpålegg-boksen holder i massevis. Ost oppbevares best i easy-cheese osteklokker. Syltetøy, brie, smørepålegg osv har vi i originalemballasje, samlet på et snurrebrett. 

Anonymkode: 9bae5...68a

Okay, for vi trenger så mange bokser til kjøttpålegg. Annet pålegg har vi bra Oppbevaring til. Tungvinte lokk er ikke bra da. Men vår kasse med kjøttpålegg i poser er mye større og klumpete enn denne tror jeg. 

Anonymkode: 15561...1df

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...