Gå til innhold

Kan jeg lage ferdig fiskegratengen 5 timer før den stekes ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kommer an på hvordan du lager den.

Når jeg lager det har jeg i stivpisket eggehvite, bruker du  det vil den fort falle sammen og bli mye mindre luftig når du steker den. Da bør du eventuelt lage resten på forhånd, og bare tilsette eggehviten like før steking 

Anonymkode: 8cdeb...69e

Anonym bruker skrev (15 minutter siden):

Jeg lager uten stivpisket eggehvite (rører inn hele egg i bechamelsaus) og da er det ikke et problem å la den stå i kjøleskap noen timer før steking.

Anonymkode: bc02e...a44

Da går det helt fint 😀

Jeg har bare plommene i sausen, stivpisker hviten og skjærer inn. Da blir den mye mer luftig 

Anonymkode: 8cdeb...69e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...