Gå til innhold

Hva kan jeg lage av grønn spisskål, som er både godt og enkelt?


Anbefalte innlegg

Jeg har fått 3 grønne spisskål, meh jeg bruker sjelden kål i mat, så vil gjerne ha noen tips til hvordan bruke spisskål som tilbehør eller i en middagsrett Blir veldig glad for link til oppskrift eller beskrivelse/oppskrift her 😊

Kan jeg bruke kå lsom salat, eller er rå kål litt hardt for magen?

Anonymkode: 8371a...2c3

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (8 minutter siden):

Kokt spisskål med godt smør og flaksalt servert  spekemat, eggerøre og flatbrød er kjempegodt.

 

Anonymkode: 2c326...0e4

Godt til fisk også det :)

Kålstuing av spisskål er kjempegodt også.

Jeg lager av og til type cole slaw /kålsalat, italiensk salat m.fl. også av spisskål.

God i all sin enkelhet - og god å tilføye mer krydder til også.

Hadde det ikke vært for brunsneglene hadde jeg hatt spisskål nå :rasende:

Anonymkode: 267f1...094

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...