Anonym bruker Skrevet 12. juli 2024 #1 Skrevet 12. juli 2024 Jeg har fått 3 grønne spisskål, meh jeg bruker sjelden kål i mat, så vil gjerne ha noen tips til hvordan bruke spisskål som tilbehør eller i en middagsrett Blir veldig glad for link til oppskrift eller beskrivelse/oppskrift her 😊 Kan jeg bruke kå lsom salat, eller er rå kål litt hardt for magen? Anonymkode: 8371a...2c3
Anonym bruker Skrevet 12. juli 2024 #2 Skrevet 12. juli 2024 Kokt spisskål med godt smør og flaksalt servert spekemat, eggerøre og flatbrød er kjempegodt. Anonymkode: 2c326...0e4
Anonym bruker Skrevet 12. juli 2024 #3 Skrevet 12. juli 2024 Del den i 4 og ha en blanding av smeltet smør og olje på den, salt og legg på grillen. Du kan steke i pannen også, men blir ekstra godt på grillen. Anonymkode: 455da...443
Anonym bruker Skrevet 12. juli 2024 #4 Skrevet 12. juli 2024 Anonym bruker skrev (8 minutter siden): Kokt spisskål med godt smør og flaksalt servert spekemat, eggerøre og flatbrød er kjempegodt. Anonymkode: 2c326...0e4 Godt til fisk også det Kålstuing av spisskål er kjempegodt også. Jeg lager av og til type cole slaw /kålsalat, italiensk salat m.fl. også av spisskål. God i all sin enkelhet - og god å tilføye mer krydder til også. Hadde det ikke vært for brunsneglene hadde jeg hatt spisskål nå Anonymkode: 267f1...094
ReneRene Skrevet 12. juli 2024 #5 Skrevet 12. juli 2024 Ha på litt pepper og sitron ( og salt om du vil ) og spis med smør til grillmat. Kan ikke se at det ikke passer til all slags grillet mat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå