Gå til innhold

Rå kjøttkaker??? First prise OG Gilde


Anbefalte innlegg

Først kjøpte jeg first prise kjøttkaker. Lot de trekke 15 min i saus.....men opplevde de som rå. 

Tenkte det va pga det var first prise. 

Kjøpte så Gilde, gjorde det samme, varmet de 15 min i saus. 

Småputret, ikke fosskokte. 

Men føler de er deigete og rå inni....

Noen tips?

Anonymkode: 22dcd...475

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (51 minutter siden):

For det første, dette har ikke noe med om de er Firts Prise, eller Gilde å gjøre, du må steke dem lenger.

Personlig så syns jeg  Firts Prise smaker bedre enn Gilde

Anonymkode: 807ed...9bc

 

Anonym bruker skrev (26 minutter siden):

Stekte du de først eller varmet du de bare i sausen? 

Anonymkode: abf7d...893

De er ferdigstekte.

Anonymkode: 9f3cb...f33

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Først kjøpte jeg first prise kjøttkaker. Lot de trekke 15 min i saus.....men opplevde de som rå. 

Tenkte det va pga det var first prise. 

Kjøpte så Gilde, gjorde det samme, varmet de 15 min i saus. 

Småputret, ikke fosskokte. 

Men føler de er deigete og rå inni....

Noen tips?

Anonymkode: 22dcd...475

Jeg har spist begge typer, har aldri opplevd at de er deigete og rå inni. Men hvis du synes de er det, så stek de litt først da.

Anonymkode: 9f3cb...f33

De er ikke rå, de er gjennomstekt når du kjøper dem.

Konsistensen kommer av alt de er tilsatt. De er ikke som hjemmelagde kjøttkaker, de inneholder alle mulige produker, E-stoffer, antiklumpe, mel, osv.

 

Anonymkode: cf09d...baf

Annonse

Anonym bruker skrev (1 time siden):

De opplevdes absolutt ikke gjennomstekte....

Anonymkode: 22dcd...475

Men det er de, de selges som stekte og kan spises kalde om du vil.

De har konsistensen til kjøpekjøttkaker og er litt "deigete" inni, kan ikke sammenlignes med hjemmelagde.

Anonymkode: cf09d...baf

Anonym bruker skrev (47 minutter siden):

Men det er de, de selges som stekte og kan spises kalde om du vil.

De har konsistensen til kjøpekjøttkaker og er litt "deigete" inni, kan ikke sammenlignes med hjemmelagde.

Anonymkode: cf09d...baf

Regner med om du leser på emballasjen så står det «må gjennomvarmes». 

Anonymkode: 62359...441

Anonym bruker skrev (21 minutter siden):

Ok, så hjemmelagde blir ikke slik deigete inni?

Hvor mye stekes hjemmelagde, og hvor lenge varmes de i saus? Kokes de i saus eller trekkes de? 

Anonymkode: 22dcd...475

Her i huset likes de best med stekeskorpe uten å ha trukket i saus, så jeg steker de på hver side så de er passe stekt utenpå og legger de på langpannen. Setter de i stekeovnen i 10-15 min.

Hjemmelagde får ikke den pudding-aktige konsistensen inni, for de inneholder ikke så mye rart for å drøye kjøttet. 

Anonymkode: cf09d...baf

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...