Gå til innhold

De cottage cheese og egg lefsene, går det an å bruke skyr e.l.?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har for høyt langtidsblodsukker, og jakter på mat som ikke påvirker blodsukkeret.

Har sett at de cottage cheese lefsene ikke påvirker blodsukkeret i det hele tatt, men jeg liker de ikke 🙈 Jeg synes ikke cottage cheese er noe godt.

Er det noen som har prøvd å lage dem med noe annet? I vanlige yoghurtlefser er det hvetemel, og det påvirker jo blodsukkeret veldig. Eggene holder de jo sammen, og cottage cheese gjør at det ikke blir omelett. Men går det an å bytte ut cottage cheese med noe annet som ikke påvirker blodsukkeret så veldig tro?

Anonymkode: 6d28e...2fc

Skrevet

Kesam, kanskje? Ev. kan du ha litt havremel i det du lager for å binde det. Havre har veldig langsomme karbohydrater. Om du også har litt fett i det du spiser så vil karbohydratene tas enda langsommere opp. 

Anonymkode: 69257...96b

Skrevet

Tror du at du vil kjenne smaken av cottage cheese da når det blir blandet med egg, og evt andre ting?

Anonymkode: 86156...b9a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...