Gå til innhold

Mat til gjester


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kok små poteter og asparges oppi de siste minuttene, og bland to deler rømme og en del fløte med litt cayannepepper. Flere i går mente at spekemat eller entrecote passer fint til, og det tror jeg også! Men jeg stekte bacon som jeg endelig fikk kjøpt og drysset ( godt ) over, og så serverte jeg grønn salat til og helt plaine rundstykker ( kjøpt ferdig på Rema )

Det gikk med omtrent alt sammen. Utrolig godt! Og bare bær til "dessert". Enkelt og greit men supergodt.

Ps. kok opp römme og flöte også, før du blander alt.

Endret av ReneRene

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...