Anonym bruker Skrevet 11. mai 2024 #1 Del Skrevet 11. mai 2024 Får alltid grei pavlova, men som jeg fortalte på forhånd at jeg skulle lage, jinksa jeg det. Jeg glemte å åpne døra da steketiden var over! Lukket opp døra etter én time, da var ovnen kald. Den så ikke så mørk ut egentlig, kanskje ett hakk lavere enn vanlig. Er den knusktørr? Har andre laget pavloa/ marengs samme dag som den skal serveres? Håper noen har tid til å svare. Lovte å ta med min gode pavlova til et selskap i kveld. Panikk. Anonymkode: 9d864...d20 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144447562-pavlova-hjelp-mottas-med-takk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2024 #2 Del Skrevet 11. mai 2024 Jeg lar alltid ovnen kjøle seg ned før jeg åpner døren når jeg lager pavlova. Blir knallgod. Anonymkode: 073c5...bba Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144447562-pavlova-hjelp-mottas-med-takk/#findComment-150096669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 11. mai 2024 #3 Del Skrevet 11. mai 2024 (endret) Jeg lager ofte pavlova samme dag, med italiensk marengs, altså med marengs som piskes med sukkerlake. Alltid vellykket. Eller bruk Sverre Sætres oppskrift https://www.dn.no/smak/sverres-klassiske-kaker/anna-pavlova/mat-og-drikke/sverre-satre/kakenes-pizza/1-1-5699805?zephr_sso_ott=Tna0nJ Endret 11. mai 2024 av amandine Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144447562-pavlova-hjelp-mottas-med-takk/#findComment-150096684 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2024 #4 Del Skrevet 11. mai 2024 Om den blir seig i midten eller ikke kommer an på oppskriften. De med bare eggehvite og sukker blir helt tørre. De med litt eddik i blir seige i midten. Smak og behag. Anonymkode: 2dd70...12a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144447562-pavlova-hjelp-mottas-med-takk/#findComment-150096784 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2024 #5 Del Skrevet 11. mai 2024 Jeg pleier ikke sette døra på gløtt under avkjøling, skrur bare av ovnen, min pavlova blir seig, ikke tørr. Lager den med vinsten/creme of tartar. bruker eggeplommene til å lage vaniljekremen, blander med pisket krem. Alltid en favoritt i alle selskaper👍🏻 Anonymkode: c587f...c6c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144447562-pavlova-hjelp-mottas-med-takk/#findComment-150096910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå