Gå til innhold

Pavlova ... Hjelp mottas med takk!


Anbefalte innlegg

Får alltid grei pavlova, men som jeg fortalte på forhånd at jeg skulle lage, jinksa jeg det. 

Jeg glemte å åpne døra da steketiden var over! Lukket opp døra etter én time, da var ovnen kald.  Den så ikke så mørk ut egentlig, kanskje ett hakk lavere enn vanlig. 

Er den knusktørr? 

Har andre laget pavloa/ marengs samme dag som den skal serveres? 

Håper noen har tid til å svare. Lovte å ta med min gode pavlova til et selskap i kveld. Panikk. 

Anonymkode: 9d864...d20

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144447562-pavlova-hjelp-mottas-med-takk/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lager ofte pavlova samme dag, med italiensk marengs, altså med marengs som piskes med sukkerlake. Alltid vellykket.

Eller bruk Sverre Sætres oppskrift 

https://www.dn.no/smak/sverres-klassiske-kaker/anna-pavlova/mat-og-drikke/sverre-satre/kakenes-pizza/1-1-5699805?zephr_sso_ott=Tna0nJ

Endret av amandine

Jeg pleier ikke sette døra på gløtt under avkjøling, skrur bare av ovnen, min pavlova blir seig, ikke tørr. Lager den med vinsten/creme of tartar.

bruker eggeplommene til å lage vaniljekremen, blander med pisket krem. Alltid en favoritt i alle selskaper👍🏻

Anonymkode: c587f...c6c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...