Gå til innhold

3 dl kremfløte, tips til bruk?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Panna cotta

Kok opp 3 dl kremfløte med 1 dl sukker og en vaniljestang.
Ta av platen og bland oppi 2 gelatinplater som har ligget litt i kaldt vann.
Rør til platene har løsnet opp.
Hell i posjonsglass om sett kjølig til de har stivnet 

Anonymkode: 5aeb4...60d

Annonse

Anonym bruker skrev (10 minutter siden):

Dronning maud pudding 😊

Anonymkode: 1a3aa...454

Måtte google det, og leste dette på wikipedia:

Queen Maud fromage or Queen Maud Pudding (Norwegian: Dronning Mauds pudding; also called Haugesund Dessert) is a dessert that predominantly consists of cream, kogel mogel and chocolate.

Visste ikke hva kogel mogel var, men fant det ut! 😁 Kanskje ikke det enkleste å få til nå, jamfør tråden om eggmangel. 

Anonymkode: 5cfdd...9b2

Annonse

Herregud, dette ble så mye at jeg nå vurderer å kjøpe mer fløte 😂😂

Takk for mange supre tips! Is, sjokolademousse eller panna cotta blir påskevinneren🤩🥳

Supre tips om å fryse ned, men to av barna mine har melkeallergi så denne skal brukes til dessert i påsken mens de er hos pappaen sin. Lager melkefri saus ellers 🙂

Anonymkode: 02ec3...2db

Anonym bruker skrev (6 timer siden):

Måtte google det, og leste dette på wikipedia:

Queen Maud fromage or Queen Maud Pudding (Norwegian: Dronning Mauds pudding; also called Haugesund Dessert) is a dessert that predominantly consists of cream, kogel mogel and chocolate.

Visste ikke hva kogel mogel var, men fant det ut! 😁 Kanskje ikke det enkleste å få til nå, jamfør tråden om eggmangel. 

Anonymkode: 5cfdd...9b2

Ja, jeg er fra området, så jeg elsker den desserten 😊😉. Men helt sant det med egg, men noen har jo egg, så ville bare gi tipset uansett 😊

Anonymkode: 1a3aa...454

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...