Anonym bruker Skrevet 24. februar 2024 #1 Del Skrevet 24. februar 2024 Skal lage pai og ser at det står nevnt i en del oppskrifter. Er det for å "løfte" bunnen litt så den blir ekstra sprø el.? Og hvor vanlig er det å gjøre dette? Anonymkode: 4524e...48d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2024 #2 Del Skrevet 24. februar 2024 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Skal lage pai og ser at det står nevnt i en del oppskrifter. Er det for å "løfte" bunnen litt så den blir ekstra sprø el.? Og hvor vanlig er det å gjøre dette? Anonymkode: 4524e...48d Ikke under, men oppi. Anonymkode: 603f4...9b1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150071901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 24. februar 2024 #3 Del Skrevet 24. februar 2024 Oppå, for å sikre at deigen ikke krymper og siger ned. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150071906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2024 #4 Del Skrevet 24. februar 2024 Du har misforstått. Men om du skal steke en paideig litt før du har i fyllet har du det oppi deigen mens du steker. Da båser ikke bunnen seg opp og kantene kryper ikke ned så du får en blindstekt paideig med perfekt utseende og høye kanter før du har i fyllet Anonymkode: 5eb6b...c44 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150071928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2024 #5 Del Skrevet 24. februar 2024 🤣🤣 Anonymkode: 7eac5...bdf Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150071937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2024 #6 Del Skrevet 24. februar 2024 Anonym bruker skrev (1 time siden): Du har misforstått. Men om du skal steke en paideig litt før du har i fyllet har du det oppi deigen mens du steker. Da båser ikke bunnen seg opp og kantene kryper ikke ned så du får en blindstekt paideig med perfekt utseende og høye kanter før du har i fyllet Anonymkode: 5eb6b...c44 Skjønner. Er det mulig å bruke noe annet? Pastaskruer, havregryn etc.? Anonymkode: 4524e...48d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150071953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 24. februar 2024 #7 Del Skrevet 24. februar 2024 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Skjønner. Er det mulig å bruke noe annet? Pastaskruer, havregryn etc.? Anonymkode: 4524e...48d Jada. Bare legg et bakepapir oppå deigen etter at du har trykket den til i forma og legg på et eller annet som tynger den ned litt og holder den på plass. Havregryn ville jeg kanskje ikke valgt, for de vil jo steke og muligens svi seg, men tørka erter, bønner, ris, tørr pasta går sikkert også. Så kan du gjenbruke det du brukte mange ganger. Jeg har en boks med tørre gule erter som har blitt brukt til paisteking i flere år. Jeg bare kjøler de ned og putter de tilbake i boksen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150071992 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2024 #8 Del Skrevet 25. februar 2024 Himmel og hav skrev (16 timer siden): Jada. Bare legg et bakepapir oppå deigen etter at du har trykket den til i forma og legg på et eller annet som tynger den ned litt og holder den på plass. Havregryn ville jeg kanskje ikke valgt, for de vil jo steke og muligens svi seg, men tørka erter, bønner, ris, tørr pasta går sikkert også. Så kan du gjenbruke det du brukte mange ganger. Jeg har en boks med tørre gule erter som har blitt brukt til paisteking i flere år. Jeg bare kjøler de ned og putter de tilbake i boksen. Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072110 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2024 #9 Del Skrevet 25. februar 2024 Anonym bruker skrev (22 minutter siden): Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Hvorfor skulle hun tulle? Hva er det du reagerer på? Anonymkode: f8f1a...d6d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2024 #10 Del Skrevet 25. februar 2024 Anonym bruker skrev (37 minutter siden): Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Hva er problemet? Anonymkode: 603f4...9b1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072117 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 25. februar 2024 #11 Del Skrevet 25. februar 2024 Anonym bruker skrev (4 timer siden): Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Nei. Hva er det du tenker er kvalmt med det? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 25. februar 2024 #12 Del Skrevet 25. februar 2024 Anonym bruker skrev (5 timer siden): Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Jeg har også det, skjønner ikke problemet. Tørkede bønner i mitt tilfelle. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072189 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 25. februar 2024 #13 Del Skrevet 25. februar 2024 Anonym bruker skrev (5 timer siden): Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Du kan ikke allverden om matlaging? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072193 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2024 #14 Del Skrevet 25. februar 2024 Anonym bruker skrev (7 timer siden): Si at du tuller? 🤢 Anonymkode: 3aa55...ef3 Hva tror du skjer med tørkede bønner/erter når de ligger oppå et bakepapir i ovnen for å blindsteke en pai? At de blir myke, mugne, mindre tørkede enn før? Man legger tørre bønner inn i ovnen og tar om mulig enda tørrere bønner ut igjen. Anonymkode: 5eb6b...c44 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144446135-legger-dere-t%C3%B8rr-ris-eller-b%C3%B8nner-under-paideigen-f%C3%B8r-den-skal-stekes/#findComment-150072215 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå