Anonym bruker Skrevet 2. februar 2024 #1 Skrevet 2. februar 2024 Kjøpte Frossen Avokado i terninger på rema.. tok ut noen og la de i en boks med lokk, inn i kjøleskapet. Etter 3 timer skulle jeg ta de ut og mose de for å ha de på Baguetter. Da var de allerede brune. De var jo ikke skikkelig tint etter en time, så lot de ligge. Det går visstnok ikke. Hvordan bruker man disse? Bortkastede penger! Orker ikke rette på autocorrect, beklager. Anonymkode: 22fcf...615
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2024 #2 Skrevet 2. februar 2024 Anonym bruker skrev (15 minutter siden): Kjøpte Frossen Avokado i terninger på rema.. tok ut noen og la de i en boks med lokk, inn i kjøleskapet. Etter 3 timer skulle jeg ta de ut og mose de for å ha de på Baguetter. Da var de allerede brune. De var jo ikke skikkelig tint etter en time, så lot de ligge. Det går visstnok ikke. Hvordan bruker man disse? Bortkastede penger! Orker ikke rette på autocorrect, beklager. Anonymkode: 22fcf...615 I smoothie.. Anonymkode: d8555...e49
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2024 #3 Skrevet 2. februar 2024 Anonym bruker skrev (2 timer siden): I smoothie.. Anonymkode: d8555...e49 Ja tenkte det var eneste løsning da jeg så brunfargen. Ikke smakte de godt heller. Anonymkode: 22fcf...615
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2024 #4 Skrevet 2. februar 2024 Avocado i terninger blir brun, frossen eller ei, sånn er det. Prøv å dryppe noen dråper sitron på når du tar dem opp? Anonymkode: 7971d...0cf
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2024 #5 Skrevet 2. februar 2024 Har brukt frossen avocadobiter til å lage guacemole. Tiner noen biter i en pose i et varmt vannbad, da rekker de ikke bli bruke. Moser de og blir perfekt konsistens og farge. Anonymkode: 4428a...db5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå