Gå til innhold

Spørsmål om gluten


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (7 minutter siden):

Gluten finnes i hvete, bygg, rug, spelt, emmer og enkorn. Alt mel laget av disse kornslagene inneholder gluten. Maismel og potetmel er glutenfritt.

Anonymkode: c26ff...4c1

Tusen takk

HI

Anonymkode: 48338...885

Må legge til at havre er i utgangspunktet glutenfritt. Men siden den ofte dyrkes sammen med hvete og/eller høstes og behandles på samme maskiner som glutenholdig korn, ansees ikke havre som glutenfritt og en med cøliaki vil bli dårlig ved inntak.

Det finnes derimot glutenfti havre i allergihylla som er behandlet på rene jordlapper og maskiner.

Anonymkode: 1a2b3...653

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...