Gå til innhold

Pinnekjøtt


Anbefalte innlegg

Jeg var på julebord og fikk servert pinnekjøtt som var utrolig saftig og godt! Det virket som de hadde helt noe over pinnekjøttet, litt fett eller smør eller noe (?) som gjorde dette. Er det noen som har forslag til hva de gjør for å få dette til? Og kan det overføres til et vanlig kjøkken der pinnekjøttet helst burde tas over i en form/langpanne en liten halvtime før vi skal spise. 

Anonymkode: 83c48...ea1

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Kokt ut kraft og helt over? Det er vel ganske vanlig?

Anonymkode: d48bc...566

Det kan være, men vi pleier å hente det rett fra gryten og over på fat. Er det bare å legge over i form, helle kraft over og dekke med litt aluminiumsfolie (og sette i ovnen på lav varme) da?

HI

Anonymkode: 83c48...ea1

Anonym bruker skrev (14 minutter siden):

Det kan være, men vi pleier å hente det rett fra gryten og over på fat. Er det bare å legge over i form, helle kraft over og dekke med litt aluminiumsfolie (og sette i ovnen på lav varme) da?

HI

Anonymkode: 83c48...ea1

Vi koker det ut (konsentrert kraft), før vi heller over kjøttet og noen min under grill. Da blir kjøttet saftig inni, men ikke ekkelt-fettete utenpå. 

Anonymkode: d48bc...566

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...