Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #1 Del Skrevet 17. desember 2023 Jeg var på julebord og fikk servert pinnekjøtt som var utrolig saftig og godt! Det virket som de hadde helt noe over pinnekjøttet, litt fett eller smør eller noe (?) som gjorde dette. Er det noen som har forslag til hva de gjør for å få dette til? Og kan det overføres til et vanlig kjøkken der pinnekjøttet helst burde tas over i en form/langpanne en liten halvtime før vi skal spise. Anonymkode: 83c48...ea1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #2 Del Skrevet 17. desember 2023 Kokt ut kraft og helt over? Det er vel ganske vanlig? Anonymkode: d48bc...566 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/#findComment-150045973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #3 Del Skrevet 17. desember 2023 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Kokt ut kraft og helt over? Det er vel ganske vanlig? Anonymkode: d48bc...566 Det kan være, men vi pleier å hente det rett fra gryten og over på fat. Er det bare å legge over i form, helle kraft over og dekke med litt aluminiumsfolie (og sette i ovnen på lav varme) da? HI Anonymkode: 83c48...ea1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/#findComment-150045977 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #4 Del Skrevet 17. desember 2023 Vi steker det ikke i ovnen. Øser bare opp fettet/krafta og heller over etter ønske ved servering. Anonymkode: 75b89...d7b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/#findComment-150045981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #5 Del Skrevet 17. desember 2023 Anonym bruker skrev (14 minutter siden): Det kan være, men vi pleier å hente det rett fra gryten og over på fat. Er det bare å legge over i form, helle kraft over og dekke med litt aluminiumsfolie (og sette i ovnen på lav varme) da? HI Anonymkode: 83c48...ea1 Vi koker det ut (konsentrert kraft), før vi heller over kjøttet og noen min under grill. Da blir kjøttet saftig inni, men ikke ekkelt-fettete utenpå. Anonymkode: d48bc...566 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/#findComment-150045986 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #6 Del Skrevet 17. desember 2023 Jeg syns pinnekjøttet blir best om det kun dampes, men det må dampes lenge nok til at fettet smelter, Minst 3,5 timer, i oppskrifter står det ofte bare to timer. Anonymkode: 02d3d...259 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144444807-pinnekj%C3%B8tt/#findComment-150046343 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå