Anonym bruker Skrevet 15. desember 2023 #1 Skrevet 15. desember 2023 Ser pinnebog har mye kjøtt på stykkene. Hva er best? Anonymkode: 5389f...24d
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2023 #2 Skrevet 15. desember 2023 De smaker egentlig det samme synes jeg. Anonymkode: 1d575...727
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2023 #3 Skrevet 15. desember 2023 Pinnekjøtt. Mye saftigere. Jeg synes pinnebog blir litt tørt. Anonymkode: 68515...f17
Anonym bruker Skrevet 15. desember 2023 #4 Skrevet 15. desember 2023 Pinnekjøtt - uten tvil! Mer smak og mye saftigere. Anonymkode: 3d0ff...194
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2023 #5 Skrevet 16. desember 2023 Jeg har prøvd pinnebog to år på rad, og dessverre blir det veldig tørt i forhold til pinnekjøtt. Noen av stykkene var nesten umulig å spise. I år blir det pinnekjøtt, uten tvil. Anonymkode: 8796d...4bb
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2023 #6 Skrevet 16. desember 2023 Vi kjøper begge deler, så kombinerer vi de to. Vi lar kjøttet trekke over mandelpotet i minst fire timer. Har aldri opplevd kjøttet tørt👍 Anonymkode: b74ce...994
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2023 #7 Skrevet 16. desember 2023 1 pakke av hver. Anonymkode: 81200...c23
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2023 #8 Skrevet 16. desember 2023 Hvordan i all verden klarer dere å få pinnebog tørt? Vi blander gjerne, men kan godt ha bare én av delene også. Kombinert får man mer smakfullt kjøtt, synes jeg. Anonymkode: cf68c...fbd
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2023 #9 Skrevet 16. desember 2023 Anonym bruker skrev (27 minutter siden): Hvordan i all verden klarer dere å få pinnebog tørt? Vi blander gjerne, men kan godt ha bare én av delene også. Kombinert får man mer smakfullt kjøtt, synes jeg. Anonymkode: cf68c...fbd Aner ikke. Første året gjorde jeg nøyaktig som det stod på pakka. Resultatet var tørt og hardt kjøtt. I fjor kokte jeg det i fem !! timer. Testet det underveis mange ganger, men etter fem timer ga vi opp og spiste. Det var hardt og tørt og nesten uspiselig. Anonymkode: 8796d...4bb
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2023 #10 Skrevet 17. desember 2023 Anonym bruker skrev (11 timer siden): Aner ikke. Første året gjorde jeg nøyaktig som det stod på pakka. Resultatet var tørt og hardt kjøtt. I fjor kokte jeg det i fem !! timer. Testet det underveis mange ganger, men etter fem timer ga vi opp og spiste. Det var hardt og tørt og nesten uspiselig. Anonymkode: 8796d...4bb Hvis du kokte det skjønner jeg det var hardt og tørt!!! Anonymkode: 5389f...24d
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2023 #11 Skrevet 18. desember 2023 Anonym bruker skrev (21 timer siden): Hvis du kokte det skjønner jeg det var hardt og tørt!!! Anonymkode: 5389f...24d Men i allverden? Du trenger ikke rope. Beklager så mye feil ordvalg. 😳 Jeg dampet det selvfølgelig, over bjørkepinner, som anbefalt. Det ble likevel stein tørt og hardt. Anonymkode: 8796d...4bb
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2023 #12 Skrevet 18. desember 2023 Den som sier det blir tørt av koking tar feil. Men, best blir det ved å vanne ut kortere enn anbefalt, ett vannbytte istedet for 2-3 og heller la kjøttet putre/trekke med vann litt opp. Da er det nok salt i kjøttet til at det ikke vannes ut av å trekke i eget salta vann. I verste fall kan man tilsette litt salt i vannet. Det gjør ingenting om vannet går over kjøttet, i alle fall ikke i perioder av tiden. Ikke la det fosskoke, men putring går veldig fint. Tenk gjerne kjøttet skal dampes i opp mot 5 timer. Anonymkode: cf68c...fbd
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2023 #13 Skrevet 18. desember 2023 Fint med mye kjøtt, men jeg deler erfaringen om at det ikke blir like smakfullt som konvensjonelt pinnekjøtt. I år blander vi (en pakke av hver). Anonymkode: f296e...a2e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå