Gå til innhold

Pinnekjøtt eller pinnebog?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ser pinnebog har mye kjøtt på stykkene. Hva er best? 

Anonymkode: 5389f...24d

Fortsetter under...

Skrevet

De smaker egentlig det samme synes jeg. 

Anonymkode: 1d575...727

Skrevet

Pinnekjøtt. Mye saftigere. Jeg synes pinnebog blir litt tørt. 

Anonymkode: 68515...f17

Skrevet

Pinnekjøtt - uten tvil! Mer smak og mye saftigere. 

Anonymkode: 3d0ff...194

Skrevet

Jeg har prøvd pinnebog to år på rad, og dessverre blir det veldig tørt i forhold til pinnekjøtt. Noen av stykkene var nesten umulig å spise. I år blir det pinnekjøtt, uten tvil.

Anonymkode: 8796d...4bb

Skrevet

Vi kjøper begge deler, så kombinerer vi de to. Vi lar kjøttet trekke over mandelpotet i minst fire timer. Har aldri opplevd kjøttet tørt👍

Anonymkode: b74ce...994

Annonse

Skrevet

1 pakke av hver.

Anonymkode: 81200...c23

Skrevet

Hvordan i all verden klarer dere å få pinnebog tørt? 

Vi blander gjerne, men kan godt ha bare én av delene også. Kombinert får man mer smakfullt kjøtt, synes jeg. 

Anonymkode: cf68c...fbd

Skrevet
Anonym bruker skrev (27 minutter siden):

Hvordan i all verden klarer dere å få pinnebog tørt? 

Vi blander gjerne, men kan godt ha bare én av delene også. Kombinert får man mer smakfullt kjøtt, synes jeg. 

Anonymkode: cf68c...fbd

Aner ikke. Første året gjorde jeg nøyaktig som det stod på pakka. Resultatet var tørt og hardt kjøtt. I fjor kokte jeg det i fem !! timer. Testet det underveis mange ganger, men etter fem timer ga vi opp og spiste. Det var hardt og tørt og nesten uspiselig. 

Anonymkode: 8796d...4bb

Skrevet
Anonym bruker skrev (11 timer siden):

Aner ikke. Første året gjorde jeg nøyaktig som det stod på pakka. Resultatet var tørt og hardt kjøtt. I fjor kokte jeg det i fem !! timer. Testet det underveis mange ganger, men etter fem timer ga vi opp og spiste. Det var hardt og tørt og nesten uspiselig. 

Anonymkode: 8796d...4bb

Hvis du kokte det skjønner jeg det var hardt og tørt!!!

Anonymkode: 5389f...24d

Skrevet
Anonym bruker skrev (21 timer siden):

Hvis du kokte det skjønner jeg det var hardt og tørt!!!

Anonymkode: 5389f...24d

Men i allverden? Du trenger ikke rope. Beklager så mye feil ordvalg. 😳
Jeg dampet det selvfølgelig, over bjørkepinner, som anbefalt. Det ble likevel stein tørt og hardt. 

Anonymkode: 8796d...4bb

Skrevet

Den som sier det blir tørt av koking tar feil. Men, best blir det ved å vanne ut kortere enn anbefalt, ett vannbytte istedet for 2-3 og heller la kjøttet putre/trekke med vann litt opp. Da er det nok salt i kjøttet til at det ikke vannes ut av å trekke i eget salta vann. I verste fall kan man tilsette litt salt i vannet. Det gjør ingenting om vannet går over kjøttet, i alle fall ikke i perioder av tiden. Ikke la det fosskoke, men putring går veldig fint. Tenk gjerne kjøttet skal dampes i opp mot 5 timer. 

Anonymkode: cf68c...fbd

Skrevet

Fint med mye kjøtt, men jeg deler erfaringen om at det ikke blir like smakfullt som konvensjonelt pinnekjøtt. I år blander vi (en pakke av hver). 

Anonymkode: f296e...a2e

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...