Gå til innhold

Pålegg til jul?


Anbefalte innlegg

Anonym bruker skrev (8 minutter siden):

Jeg er fra sør jeg og, kanskje derfor dette var ukjent for meg 😁 Varme restene og spise som middag er jeg og vant til. Sånne olalpmpa lefser har jeg aldri sett her.

Anonymkode: 642d0...e9b

Men Buer selges vel i hele landet? De har julelefser derfra også :)

https://buer-as.no/

Ellers har jeg sett lefser på julemarkeder o.l. i sør også, lokale lefsebakerier som selger det til jul. Så lefser til jul tror jeg er kjent i sør også, men kanskje ikke med middagsrester i...?

Anonymkode: 46f0f...cc1

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (40 minutter siden):

Lefser er større og firkantede, smaker bedre enn vanlige lomper. Disse kjøper vi, men tror de bare selges på østlandet

https://www.olalompa.no/produkter/lefserull

Jeg lunker gjerne litt på middagrester og spiser de i lefse, fantastisk godt. Både julepølse, (hjemmelagde) medisterkaker, ribbe, tyttebærsyltetøy og (hjemmelaget) rødkål stappes i lefser.

Jeg er fra innlandet, og i min familie var lefser en selvsagt del av jula, får aldri nok lefser. Mannen min som er fra sør synes dette er en rar skikk og vil heller varme middagsrestene og spise de som en vanlig middag. Så jeg og ungene spiser lefser, de liker det like godt som meg, og gubben spiser vanlig middag ;)

 

Anonymkode: 46f0f...cc1

Potetlefse er fortrinnsvis hjemmebakt og runde. Og tynne. "Kjøpelefse" er altfor tjukke! 

Anonymkode: 2ca88...d6c

Jeg "må" lage det som jeg har vokst opp med at heter "Nellik-flesk", men som vel oftere blir kalt sylteflesk mange steder.

Og så lager jeg tomatsild og vi baker pepperkaker. Det er ting vi MÅ ha, så hender det at det blir noe annet også.

Anonymkode: c95e1...55d

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Lefser er større og firkantede, smaker bedre enn vanlige lomper. Disse kjøper vi, men tror de bare selges på østlandet

https://www.olalompa.no/produkter/lefserull

Jeg lunker gjerne litt på middagrester og spiser de i lefse, fantastisk godt. Både julepølse, (hjemmelagde) medisterkaker, ribbe, tyttebærsyltetøy og (hjemmelaget) rødkål stappes i lefser.

Jeg er fra innlandet, og i min familie var lefser en selvsagt del av jula, får aldri nok lefser. Mannen min som er fra sør synes dette er en rar skikk og vil heller varme middagsrestene og spise de som en vanlig middag. Så jeg og ungene spiser lefser, de liker det like godt som meg, og gubben spiser vanlig middag ;)

 

Anonymkode: 46f0f...cc1

Eller enda bedre. Tynne potetlefser vi steker på takke.

Anonymkode: 66582...b93

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...