Anonym bruker Skrevet 6. desember 2023 #26 Skrevet 6. desember 2023 Anonym bruker skrev (8 minutter siden): Jeg er fra sør jeg og, kanskje derfor dette var ukjent for meg 😁 Varme restene og spise som middag er jeg og vant til. Sånne olalpmpa lefser har jeg aldri sett her. Anonymkode: 642d0...e9b Men Buer selges vel i hele landet? De har julelefser derfra også https://buer-as.no/ Ellers har jeg sett lefser på julemarkeder o.l. i sør også, lokale lefsebakerier som selger det til jul. Så lefser til jul tror jeg er kjent i sør også, men kanskje ikke med middagsrester i...? Anonymkode: 46f0f...cc1
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2023 #27 Skrevet 6. desember 2023 Anonym bruker skrev (40 minutter siden): Lefser er større og firkantede, smaker bedre enn vanlige lomper. Disse kjøper vi, men tror de bare selges på østlandet https://www.olalompa.no/produkter/lefserull Jeg lunker gjerne litt på middagrester og spiser de i lefse, fantastisk godt. Både julepølse, (hjemmelagde) medisterkaker, ribbe, tyttebærsyltetøy og (hjemmelaget) rødkål stappes i lefser. Jeg er fra innlandet, og i min familie var lefser en selvsagt del av jula, får aldri nok lefser. Mannen min som er fra sør synes dette er en rar skikk og vil heller varme middagsrestene og spise de som en vanlig middag. Så jeg og ungene spiser lefser, de liker det like godt som meg, og gubben spiser vanlig middag Anonymkode: 46f0f...cc1 Potetlefse er fortrinnsvis hjemmebakt og runde. Og tynne. "Kjøpelefse" er altfor tjukke! Anonymkode: 2ca88...d6c
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2023 #28 Skrevet 6. desember 2023 Jeg "må" lage det som jeg har vokst opp med at heter "Nellik-flesk", men som vel oftere blir kalt sylteflesk mange steder. Og så lager jeg tomatsild og vi baker pepperkaker. Det er ting vi MÅ ha, så hender det at det blir noe annet også. Anonymkode: c95e1...55d
Anonym bruker Skrevet 6. desember 2023 #29 Skrevet 6. desember 2023 Anonym bruker skrev (1 time siden): Lefser er større og firkantede, smaker bedre enn vanlige lomper. Disse kjøper vi, men tror de bare selges på østlandet https://www.olalompa.no/produkter/lefserull Jeg lunker gjerne litt på middagrester og spiser de i lefse, fantastisk godt. Både julepølse, (hjemmelagde) medisterkaker, ribbe, tyttebærsyltetøy og (hjemmelaget) rødkål stappes i lefser. Jeg er fra innlandet, og i min familie var lefser en selvsagt del av jula, får aldri nok lefser. Mannen min som er fra sør synes dette er en rar skikk og vil heller varme middagsrestene og spise de som en vanlig middag. Så jeg og ungene spiser lefser, de liker det like godt som meg, og gubben spiser vanlig middag Anonymkode: 46f0f...cc1 Eller enda bedre. Tynne potetlefser vi steker på takke. Anonymkode: 66582...b93
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå