Gå til innhold

Hva putter du i airfryeren?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Varmer rundstykker, steker kylling, kjøtt, baker søndagsbrød, ostesmørbrød , steker biff, steker stek, våruller, 

Jeg  bruker den til det meste jeg bruker stekovnen til. 
 Det er veldig strømbesparende. 
 

Jeg skal kjøpe meg en til. 

Anonymkode: f3f7d...4ef

Annonse

Vi bruker den som brødrister til brødskiver, og til varmgang av rundstykker. 
Airfryeren lager de beste ostesmørbrødene, og steker kylling utrolig saftig. Selvfølgelig til pommes frites og båtpoteter. Oppvarming v middag, blir ikke soggy som i micro.  
Den brukes til veldig mye forskjellig, fisk, ovnsbakte grønnsaker, baking i liten skala mm. 
Internett renner over av oppskrifter, du finner nok inspirasjon der. 

Anonymkode: b6235...001

Jeg opplever at maten blir tørr i AF, hva gjør jeg galt? Eneste som fungerer er pommes frites. Osteskiver blir tørre, og det er bare plass til to av gangen. Kylling blir crispy utpå, men kalde inni, det samme når jeg sterker halvstekte rundstykker. 

Anonymkode: c2952...a29

Anonym bruker skrev (8 minutter siden):

Jeg opplever at maten blir tørr i AF, hva gjør jeg galt? Eneste som fungerer er pommes frites. Osteskiver blir tørre, og det er bare plass til to av gangen. Kylling blir crispy utpå, men kalde inni, det samme når jeg sterker halvstekte rundstykker. 

Anonymkode: c2952...a29

For høy temperatur? Halvstekte rundstykker står vel på 160-170 grader i 6 minutter?

Anonymkode: 44997...bd3

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...