Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #1 Skrevet 25. november 2023 Vi (les mannen) måtte bare ha. Hva bruker dere den mest til? Anonymkode: ce0c7...be7
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 25. november 2023 #2 Skrevet 25. november 2023 Poteter og pommes.. Fin til oppvarming av mat, og alt som skal stekes crispy.
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #3 Skrevet 25. november 2023 Fisk -både filet og stykker, grønnsaker, alle i familien lager ostesmørbrød i, bakte rotgrønnsaker, halvstekte/ frosne rundstykker, alt mulig egentlig? Anonymkode: 44997...bd3
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #4 Skrevet 25. november 2023 Varmer rundstykker, steker kylling, kjøtt, baker søndagsbrød, ostesmørbrød , steker biff, steker stek, våruller, Jeg bruker den til det meste jeg bruker stekovnen til. Det er veldig strømbesparende. Jeg skal kjøpe meg en til. Anonymkode: f3f7d...4ef
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #5 Skrevet 25. november 2023 Mannen, om ikke han snart skjerper seg. Anonymkode: 85f61...012
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #6 Skrevet 25. november 2023 Anonym bruker skrev (8 minutter siden): Mannen, om ikke han snart skjerper seg. Anonymkode: 85f61...012 Høres ut som det er du som må skjerpe deg... Anonymkode: 2a3ac...c3e
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #7 Skrevet 25. november 2023 Vi bruker den som brødrister til brødskiver, og til varmgang av rundstykker. Airfryeren lager de beste ostesmørbrødene, og steker kylling utrolig saftig. Selvfølgelig til pommes frites og båtpoteter. Oppvarming v middag, blir ikke soggy som i micro. Den brukes til veldig mye forskjellig, fisk, ovnsbakte grønnsaker, baking i liten skala mm. Internett renner over av oppskrifter, du finner nok inspirasjon der. Anonymkode: b6235...001
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #8 Skrevet 25. november 2023 Eksempel, guttungen varmet seg akkurat to rundstykker. Tok dem ut av fryseren, puttet i airfryer. På 6 minutter var de klare. Det er mye raskere og mer energieffektivt enn ovn. Anonymkode: 44997...bd3
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #9 Skrevet 25. november 2023 Pommes frites og vårruller mest Anonymkode: b860c...733
Anonym bruker Skrevet 25. november 2023 #10 Skrevet 25. november 2023 Mest til halvstekte rundstykker, men alt mulig puttes i den. Fungerer som varmluft i komfyren, men raskere. Anonymkode: 1b69b...13b
Anonym bruker Skrevet 26. november 2023 #11 Skrevet 26. november 2023 Absolut alt. Finnes ikke en ting jeg ikke har brukt den til. Blir sinnsykt gode boller i den. Aldri klart å få så fine i ovn :’Du klarer deg helt fint uten. Til du får en i hus 😂 Anonymkode: 5b5ab...422
Anonym bruker Skrevet 26. november 2023 #12 Skrevet 26. november 2023 Jeg opplever at maten blir tørr i AF, hva gjør jeg galt? Eneste som fungerer er pommes frites. Osteskiver blir tørre, og det er bare plass til to av gangen. Kylling blir crispy utpå, men kalde inni, det samme når jeg sterker halvstekte rundstykker. Anonymkode: c2952...a29
Anonym bruker Skrevet 26. november 2023 #13 Skrevet 26. november 2023 Anonym bruker skrev (8 minutter siden): Jeg opplever at maten blir tørr i AF, hva gjør jeg galt? Eneste som fungerer er pommes frites. Osteskiver blir tørre, og det er bare plass til to av gangen. Kylling blir crispy utpå, men kalde inni, det samme når jeg sterker halvstekte rundstykker. Anonymkode: c2952...a29 For høy temperatur? Halvstekte rundstykker står vel på 160-170 grader i 6 minutter? Anonymkode: 44997...bd3
Anonym bruker Skrevet 26. november 2023 #14 Skrevet 26. november 2023 Ribbe! Da klarer til og med JEG å få sprø svor. Jeg er en katastrofe på kjøkkenet ellers,har klart å ødelegge selv toro lasagne 😂😂 Anonymkode: 0289b...af7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå