Gå til innhold

grillmat i fryseren - hva kan det brukes til?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Koteletter er godt i lapskaus, bare kutt ut biter og kok til mørt. Nakkekoteletter er godt å lagtidssteke i langpannen, lage saus av kraften og servere med kokte poteter, grønsaker og tyttebær.

 

Anonymkode: 0a180...262

En kollega hadde marinert grillribbe i tacolefser for litt siden. Det var vist overraskende godt. Kutta det opp og stekte. 
 

Lapskaus og endel gryter går det meste av kjøtt, marinert og ikke marinert i. 
 

Pita kan en også bruke slikt i. 
 

Jeg steker flintstek raskt i varm panne og slenger den inn i stekeovnen etterpå. Det syns både jeg og ungene er best. Hun ene ungen liker at jeg koker ut panna og lar den ligge i dette i stekeovnen. Når den står enstund inni i ovnen faller nesten kjøttet ifra hverandre, nesten som pulled pork. Hun andre liker best om jeg legger den i aluminiumsfolie. Da blir den mer som på grillen, men ikke helt. 
 

Jeg er ikke noe veldig grillmenneske, så det meste av grillmat blir laget inne på ovnen. Har vist fått gassgrill på hytta nå, så der bruker steker jeg på grillen. Så det meste lager vi inne, er nok litt annet tilbehør enn om vi griller. Mer kokte grønnsaker enn salat osv. 

Anonymkode: c4eb6...17e

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...