Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #1 Skrevet 8. november 2023 Vi har igjen noe grillmat i fryseren som jeg gjerne skulle brukt opp. Flintstek, koteletter og grillskiver for det meste. Noen som har noen gode tips til hva man kan lage? Anonymkode: 28b81...530
Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #2 Skrevet 8. november 2023 Koteletter er godt i lapskaus, bare kutt ut biter og kok til mørt. Nakkekoteletter er godt å lagtidssteke i langpannen, lage saus av kraften og servere med kokte poteter, grønsaker og tyttebær. Anonymkode: 0a180...262
Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #3 Skrevet 8. november 2023 Du kan fortsatt grille kjøttet. Ute på vanlig grill om været er ok. Inne i stekeovnen, eller i grillpanne. Anonymkode: 72d76...b9d
Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #4 Skrevet 8. november 2023 En kollega hadde marinert grillribbe i tacolefser for litt siden. Det var vist overraskende godt. Kutta det opp og stekte. Lapskaus og endel gryter går det meste av kjøtt, marinert og ikke marinert i. Pita kan en også bruke slikt i. Jeg steker flintstek raskt i varm panne og slenger den inn i stekeovnen etterpå. Det syns både jeg og ungene er best. Hun ene ungen liker at jeg koker ut panna og lar den ligge i dette i stekeovnen. Når den står enstund inni i ovnen faller nesten kjøttet ifra hverandre, nesten som pulled pork. Hun andre liker best om jeg legger den i aluminiumsfolie. Da blir den mer som på grillen, men ikke helt. Jeg er ikke noe veldig grillmenneske, så det meste av grillmat blir laget inne på ovnen. Har vist fått gassgrill på hytta nå, så der bruker steker jeg på grillen. Så det meste lager vi inne, er nok litt annet tilbehør enn om vi griller. Mer kokte grønnsaker enn salat osv. Anonymkode: c4eb6...17e
Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #5 Skrevet 8. november 2023 Dere kan jo fortsatt grille det?? Anonymkode: b2b06...dec
Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #6 Skrevet 8. november 2023 Anonym bruker skrev (23 minutter siden): Dere kan jo fortsatt grille det?? Anonymkode: b2b06...dec joa...men det er pissregn, tåke og mørkt..... Anonymkode: 28b81...530
Anonym bruker Skrevet 8. november 2023 #7 Skrevet 8. november 2023 Det smaker stort sett bedre stekt i ovnen eller stekepanne uansett. Bare lag tilbehøret som dere pleier. Anonymkode: ba2a5...41c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå