Gå til innhold

Spørsmål om bolognese


Anbefalte innlegg

Jeg fikk oppskrift på en kjempegod bolognese i Italia for noen år siden, og lærte at noe av det viktigste, utenom om gode råvarer, er laaaaaang koketid. Minimum 4-5 timer. Det var planen i dag, men så dukket litt ulike greier opp.

Jeg har et par muligheter. Hva tror dere fungerer best?

1. Hakke opp alle grønnsakene og ha dem, krydder og tomater i en gryte. La så en av ungene sette det på når de kommer hjem. Da får jeg ikke stekt løken osv., men det vil jo kokes mørt i sausen. 

2. Lage og koke opp sausen, men ta den av varmen igjen og la den stå til en av ungene er hjemme og kan slå på varmen igjen og passe på til jeg er hjemme. 

3. Samme som 2, men sette gryten i stekeovnen på 120-130 grader og la den stå der til jeg kommer hjem. Da vil ovnen stå på i omtrent 1,5 time uten tilsyn.

Ungene er forøvrig 13 og 15 år, og 13-åringen er først hjemme. 

Anonymkode: fe02b...946

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443646-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bolognese/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...