Gå til innhold

Hvordan bruker du honning?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fått i gave. Har den i kjøleskapet. Tips til hvordan bruke. Har du det på skive? I te? 

Anonymkode: b6e88...cfd

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, begge de. Og i noen dressinger, sauser eller gryter som trenger noe søtt.

Anonymkode: 4b492...2a4

Skrevet

Lettere å bruke om du oppbevarer i romtemp.

Anonymkode: 4b492...2a4

Skrevet

Har det på knekkebrød
I smoothie
Tar honning på en teskje og spiser det
Honning i varm melk ved sår hals
 

Anonymkode: b4ab5...16c

Skrevet

Te, melk, gjærbakst og sammen med epler i diverse former

Anonymkode: cc34e...51d

Skrevet

Du kan bruke den i bakverk og til å søte te med. Jeg bruker honning som hostesaft. En ts honning, fingervarmt vann og en sprut sitron. 

Skrevet

Drikker te med honning når jeg er forkjølet 

Har det i brød for å mate gjæren med noe søtt, da eser den mer

Anonymkode: 35453...c1c

Skrevet

Bruker honning til vinaigrette og til sauser, av og til i en kopp te om kvelden hvis jeg er helt på felgen. Jeg liker ikke honning i brød, men jeg lager granola hvor jeg synes det er godt. Flytende honning er godt til naturell yoghurt.
Men det kommer litt an på hva slags honning?

Skrevet

På brødskive, på yoghurt, i te, i bakverk, i hjemmelaget frokostblanding.

Anonymkode: 8ae41...b7d

Skrevet

Jeg oppbevarer den i romtemperatur, og bruker den i te og på ost.

Skrevet

Nå på høst og vinter drikker jeg te på ingefær og sitron med en skje honning i hver dag. Er lite syk. 
Bruker det ellers i brød, og alltid i stedet for sukker i havregrøten. 

Skrevet

Takk 😊 Skal få den i romtemperatur og bruke den til det dere skriver. Sto ikke hvilke honning det var så det vet jeg ikke. 

Anonymkode: b6e88...cfd

Skrevet
Optatium skrev (57 minutter siden):

Nå på høst og vinter drikker jeg te på ingefær og sitron med en skje honning i hver dag. Er lite syk. 
Bruker det ellers i brød, og alltid i stedet for sukker i havregrøten. 

Det glemte jeg helt, honning sammen med bær og nøtter er nydelig på havregrøt.

Skrevet

Jeg bruker honning som søtning på havregrøt og gresk yoghurt, sammen med bær og nøtter. 
Søter også cottage cheese bark/is. 
I varm drikke som te og kakao. 
Bruker honning over ovnsbakte poteter eller grønnsaker, i sauser og dressinger. 

Du kan egentlig bruke honning der du ellers ville brukt sukker eller annen søtning. Men bør tilsettes etter koking/steking for å bevare næringsstoffer. 

Anonymkode: 66245...51b

Skrevet

Jeg bruker det i te, i marinader (soya, honning, chili og ingefær er nydelig), på brie, i noen kaker, når jeg ovnsbaker rødbeter eller andre beter og så bruker jeg det som omslag jeg får verkefinger eller-tå. 

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 time siden):

Takk 😊 Skal få den i romtemperatur og bruke den til det dere skriver. Sto ikke hvilke honning det var så det vet jeg ikke. 

Anonymkode: b6e88...cfd

Hvis den er veldig lys er det sikkert sommerhonning, er den mørkere og kraftigere er det lynghonning. 

Skrevet
Optatium skrev (32 minutter siden):

Hvis den er veldig lys er det sikkert sommerhonning, er den mørkere og kraftigere er det lynghonning. 

Det er en lys honning så er vel sommerhonning da. 

Anonymkode: b6e88...cfd

Skrevet
Himmel og hav skrev (1 time siden):

Jeg bruker det i te, i marinader (soya, honning, chili og ingefær er nydelig), på brie, i noen kaker, når jeg ovnsbaker rødbeter eller andre beter og så bruker jeg det som omslag jeg får verkefinger eller-tå. 

Hørtes godt ut. Og kan brukes til mye.  

Anonymkode: b6e88...cfd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...