Anonym bruker Skrevet 18. oktober 2023 #1 Skrevet 18. oktober 2023 Fått i gave. Har den i kjøleskapet. Tips til hvordan bruke. Har du det på skive? I te? Anonymkode: b6e88...cfd
Anonym bruker Skrevet 18. oktober 2023 #2 Skrevet 18. oktober 2023 Ja, begge de. Og i noen dressinger, sauser eller gryter som trenger noe søtt. Anonymkode: 4b492...2a4
Anonym bruker Skrevet 18. oktober 2023 #3 Skrevet 18. oktober 2023 Lettere å bruke om du oppbevarer i romtemp. Anonymkode: 4b492...2a4
Anonym bruker Skrevet 18. oktober 2023 #4 Skrevet 18. oktober 2023 Har det på knekkebrød I smoothie Tar honning på en teskje og spiser det Honning i varm melk ved sår hals Anonymkode: b4ab5...16c
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #5 Skrevet 19. oktober 2023 Te, melk, gjærbakst og sammen med epler i diverse former Anonymkode: cc34e...51d
prekæs Skrevet 19. oktober 2023 #6 Skrevet 19. oktober 2023 Du kan bruke den i bakverk og til å søte te med. Jeg bruker honning som hostesaft. En ts honning, fingervarmt vann og en sprut sitron.
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #7 Skrevet 19. oktober 2023 Drikker te med honning når jeg er forkjølet Har det i brød for å mate gjæren med noe søtt, da eser den mer Anonymkode: 35453...c1c
amandine Skrevet 19. oktober 2023 #8 Skrevet 19. oktober 2023 Bruker honning til vinaigrette og til sauser, av og til i en kopp te om kvelden hvis jeg er helt på felgen. Jeg liker ikke honning i brød, men jeg lager granola hvor jeg synes det er godt. Flytende honning er godt til naturell yoghurt. Men det kommer litt an på hva slags honning?
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #9 Skrevet 19. oktober 2023 På brødskive, på yoghurt, i te, i bakverk, i hjemmelaget frokostblanding. Anonymkode: 8ae41...b7d
Kira Skrevet 19. oktober 2023 #10 Skrevet 19. oktober 2023 Jeg oppbevarer den i romtemperatur, og bruker den i te og på ost.
Optatium Skrevet 19. oktober 2023 #11 Skrevet 19. oktober 2023 Nå på høst og vinter drikker jeg te på ingefær og sitron med en skje honning i hver dag. Er lite syk. Bruker det ellers i brød, og alltid i stedet for sukker i havregrøten.
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #12 Skrevet 19. oktober 2023 Takk 😊 Skal få den i romtemperatur og bruke den til det dere skriver. Sto ikke hvilke honning det var så det vet jeg ikke. Anonymkode: b6e88...cfd
Kira Skrevet 19. oktober 2023 #13 Skrevet 19. oktober 2023 Optatium skrev (57 minutter siden): Nå på høst og vinter drikker jeg te på ingefær og sitron med en skje honning i hver dag. Er lite syk. Bruker det ellers i brød, og alltid i stedet for sukker i havregrøten. Det glemte jeg helt, honning sammen med bær og nøtter er nydelig på havregrøt.
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #14 Skrevet 19. oktober 2023 Jeg bruker honning som søtning på havregrøt og gresk yoghurt, sammen med bær og nøtter. Søter også cottage cheese bark/is. I varm drikke som te og kakao. Bruker honning over ovnsbakte poteter eller grønnsaker, i sauser og dressinger. Du kan egentlig bruke honning der du ellers ville brukt sukker eller annen søtning. Men bør tilsettes etter koking/steking for å bevare næringsstoffer. Anonymkode: 66245...51b
Himmel og hav Skrevet 19. oktober 2023 #15 Skrevet 19. oktober 2023 Jeg bruker det i te, i marinader (soya, honning, chili og ingefær er nydelig), på brie, i noen kaker, når jeg ovnsbaker rødbeter eller andre beter og så bruker jeg det som omslag jeg får verkefinger eller-tå.
Optatium Skrevet 19. oktober 2023 #16 Skrevet 19. oktober 2023 Anonym bruker skrev (1 time siden): Takk 😊 Skal få den i romtemperatur og bruke den til det dere skriver. Sto ikke hvilke honning det var så det vet jeg ikke. Anonymkode: b6e88...cfd Hvis den er veldig lys er det sikkert sommerhonning, er den mørkere og kraftigere er det lynghonning.
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #17 Skrevet 19. oktober 2023 Optatium skrev (32 minutter siden): Hvis den er veldig lys er det sikkert sommerhonning, er den mørkere og kraftigere er det lynghonning. Det er en lys honning så er vel sommerhonning da. Anonymkode: b6e88...cfd
Anonym bruker Skrevet 19. oktober 2023 #18 Skrevet 19. oktober 2023 Himmel og hav skrev (1 time siden): Jeg bruker det i te, i marinader (soya, honning, chili og ingefær er nydelig), på brie, i noen kaker, når jeg ovnsbaker rødbeter eller andre beter og så bruker jeg det som omslag jeg får verkefinger eller-tå. Hørtes godt ut. Og kan brukes til mye. Anonymkode: b6e88...cfd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå