Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #1 Del Skrevet 8. oktober 2023 Jeg skal lage eggerøre til 20 pers. Må kanskje lage den i flere omganger, men synes den ofte blir flat. Og så er det disse "trådene" i egget, de blir til hvite flekker. Så på tv at de silte eggene. Kan det være lurt? Når jeg bare lager hjemme så er det ikke så nøye, men i et selskap bør det se bra ut også. Anonymkode: 4e5b6...791 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #2 Del Skrevet 8. oktober 2023 Lag det i vannbad. Anonymkode: fb33f...9e8 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #3 Del Skrevet 8. oktober 2023 Jeg pisker egg, vann og salt med håndmikser. Får nydelig og luftig eggerøre, er kjent for det faktisk 😇 Anonymkode: 110f0...6b3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016336 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #4 Del Skrevet 8. oktober 2023 Jeg lager av 10 og 10 egg, med 1 ss vann pr egg. Pisker godt og passer på å ikke ha for sterk varme. Blir alltid vellykket n Anonymkode: 44f80...566 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #5 Del Skrevet 8. oktober 2023 Jeg lager som vanlig eggerøre, men bytter ut vann med fløte, og har litt mer diverse krydder i. Får alltid god eggerøre Anonymkode: 0fe71...6a6 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #6 Del Skrevet 8. oktober 2023 Jeg lager uten vann eller melk og unngår å salte, det får væsken til å renne ut. Jeg synes det er best å lage av maks åtte egg om gangen. Anonymkode: c4e0d...960 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016387 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #7 Del Skrevet 8. oktober 2023 Anonym bruker skrev (4 timer siden): Jeg lager som vanlig eggerøre, men bytter ut vann med fløte, og har litt mer diverse krydder i. Får alltid god eggerøre Anonymkode: 0fe71...6a6 Hvilke krydder bruker du? Trenger litt nye impulser her Anonymkode: 39e5d...c46 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. oktober 2023 #8 Del Skrevet 8. oktober 2023 På samme måte som jeg lager eggerøre til få. Egg + ca 1 ss vann pr egg + salt. Anonymkode: 424ff...c10 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #9 Del Skrevet 9. oktober 2023 Eggerøre til to eller mange spiller liten rolle. Egg, melk/fløte, gressløk, salt og pepper. Vispes lett sammen, stivnes i stekepanne, bruker enten en slikkepott eller stekespade til å stort sett holde massen i litt bevegelse. Middels varme. Alltid vellykket. Anonymkode: 56ab3...1a3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016536 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #10 Del Skrevet 9. oktober 2023 Jeg fjerner "trådene" på alle eggene, selv om det tar litt tid. De sitter som oftest fast i plommen, naturlig nok. Ellers tilsetter jeg ikke væske, bare salt og persille. Anonymkode: f9f5e...eca Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #11 Del Skrevet 9. oktober 2023 Jeg bruker 1 ss vann og 1 ss fløte pr egg, veldig finhakket gressløk og litt salt. Kjører den i kjøkkenmaskin eller Ez Speedy (kremvisper) fra Tupperware, da blir den veldig luftig og lett. Kunsten er å ikke steke for mye av gangen. Å pass på varmen. Ikke bruk for sterk varme for at det skal gå raskt, da får du brune kanter. På 32 cm panne tar jeg maks 8 egg om gangen. Bruk en god teflonpanne. Jeg unngår også smør i panna da det gjerne gir brune kanter. Anonymkode: f98c0...02a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #12 Del Skrevet 9. oktober 2023 Det er best å lage det i flere omganger. Jeg lager av 8 egg av gangen. En ss fløte pr egg, salt (viktig med et salt som løser seg fort opp så det ikke blir liggende salt igjen i bunnen av bollen) og gressløk. Pisker med ballongvisp og har ingen problemer med hvite flekker. Steker i panne med smør på middels varme og flytter/snur på den i store flak så den ikke blir knudrete. Den blir alltid luftig og blank. Om du vil ha ekstra gul og flott eggerøre så kjøp solegg eller andre egg der hønene har fått mais. Anonymkode: 5df4d...6d9 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016598 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #13 Del Skrevet 9. oktober 2023 Jeg visper godt, og får ikke hvite render. En ss vann pr egg (jeg synes ikke det er så godt med fløte i eggerøren), gressløk og litt hvit pepper. Har stor stekepanne og steker ca 10 egg om gangen. Venter med salt til røren er nesten ferdig, for saltet får eggene til å "svette" så det blir vann i pannen, venter du med saltet til slutt slipper du det. Anonymkode: 2cbac...655 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #14 Del Skrevet 9. oktober 2023 Anonym bruker skrev (2 timer siden): Jeg fjerner "trådene" på alle eggene, selv om det tar litt tid. De sitter som oftest fast i plommen, naturlig nok. Ellers tilsetter jeg ikke væske, bare salt og persille. Anonymkode: f9f5e...eca Hvilke tråder? Anonymkode: fb33f...9e8 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #15 Del Skrevet 9. oktober 2023 Anonym bruker skrev (55 minutter siden): Hvilke tråder? Anonymkode: fb33f...9e8 De navlestreng-aktige som er festet til eggeplommen. Anonymkode: f9f5e...eca Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #16 Del Skrevet 9. oktober 2023 1 ss melk per egg. Vann gjør den bare vassen og smakløs. Anonymkode: af818...d0f Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #17 Del Skrevet 9. oktober 2023 Anonym bruker skrev (8 timer siden): De navlestreng-aktige som er festet til eggeplommen. Anonymkode: f9f5e...eca Er disse jeg mener ja. Får prøve å sile. Ellers så bruker jeg 1 ss matfløte pr egg. Bruker ikke høy varme. Så skjønner ikke hvorfor den blir så flat og matt i fargen. Anonymkode: 4e5b6...791 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. oktober 2023 #18 Del Skrevet 9. oktober 2023 Anonym bruker skrev (7 minutter siden): Er disse jeg mener ja. Får prøve å sile. Ellers så bruker jeg 1 ss matfløte pr egg. Bruker ikke høy varme. Så skjønner ikke hvorfor den blir så flat og matt i fargen. Anonymkode: 4e5b6...791 Du trenger ikke å sile. Jeg knekker alle eggene i en bolle og løfter opp en og en eggeplomme (med rene hender) og napper dem av. Det er enklere hvis eggene er kalde enn romtempererte. Ellers er det viktig å vispe nok og ikke røre så mye rundt. Jeg har hverken vann eller melk i, og har ofte fått skryt for luftig eggerøre med skikkelig gul farge. Anonymkode: f9f5e...eca Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2023 #19 Del Skrevet 10. oktober 2023 Anonym bruker skrev (9 timer siden): Er disse jeg mener ja. Får prøve å sile. Ellers så bruker jeg 1 ss matfløte pr egg. Bruker ikke høy varme. Så skjønner ikke hvorfor den blir så flat og matt i fargen. Anonymkode: 4e5b6...791 Kjøpt dyre egg med skikkelig gul plomme. Anonymkode: bc59b...023 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150016932 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2023 #20 Del Skrevet 10. oktober 2023 Anonym bruker skrev (På 9.10.2023 den 21.56): Du trenger ikke å sile. Jeg knekker alle eggene i en bolle og løfter opp en og en eggeplomme (med rene hender) og napper dem av. Det er enklere hvis eggene er kalde enn romtempererte. Ellers er det viktig å vispe nok og ikke røre så mye rundt. Jeg har hverken vann eller melk i, og har ofte fått skryt for luftig eggerøre med skikkelig gul farge. Anonymkode: f9f5e...eca Da prøver jeg dette. Anonymkode: 4e5b6...791 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150017296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2023 #21 Del Skrevet 10. oktober 2023 Anonym bruker skrev (17 timer siden): Kjøpt dyre egg med skikkelig gul plomme. Anonymkode: bc59b...023 Kjøper egg fra gård. Anonymkode: 4e5b6...791 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150017298 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. oktober 2023 #22 Del Skrevet 11. oktober 2023 Bruker melk i og visper til alt er helt jevnt, da får du vekk «trådene» også. Salt op pepper, og gressløk. La det stivne litt før du rører, slik at «bitene» ikke blir for små. Ellers ble jeg tipset en gang om å ta pannen av platen rett før eggene er så stive som du vil ha dem, og ta eggerøra ut av pannen med en gang du er fornøyd, ikke la det bli liggende i pannen. Anonymkode: 90c5e...c6e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144443331-hvordan-lager-du-perfekt-egger%C3%B8re-til-mange/#findComment-150017590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå