Gå til innhold

Du er invitert til venninnekveld med mat og vin:


Anbefalte innlegg

Skrevet
HeiteH skrev (5 minutter siden):

Takk for svar. Jeg tenkte på ost og kjeks pluss noen små tapasretter. Ser at mange ville blitt glade for nettopp det 😊 Da lager jeg stort fat med div oster, spekemat, frukt og marmelader. I tillegg en foccacia, bacondadler og scampi. Hva mer? Asparges? Parates bravader? Djevelegg? Andre favoritter?

Mer enn bra nok! Sleng ev en brie i ovnen. Bakt brie medvalnøtter, honning, tørka tranebær og aprikoser, ripsgele og annet snadder som passer til er nydelig og en god variant til temaet. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet
sug lut skrev (2 minutter siden):

Klokkeslett, sa du? Regn med kø ved døra.

Jeg plukker deg opp på veien!

Skrevet

Jeg liker alt som kan plukkes og spises over lang tid. Ikke de store tunge måltidene men der hvor alle tar litt her og der og vertinnen ikke flyr beina av seg.

Skrevet
Kira skrev (1 minutt siden):

Jeg plukker deg opp på veien!

Velkommen skal dere være! I dette selskapet må dere også tåle en ganske omfattende vinpakke. Og likør. Ikke fordi noen liker likør, men fordi jeg har så fine likørglass.

Skrevet (endret)
HeiteH skrev (2 minutter siden):

Velkommen skal dere være! I dette selskapet må dere også tåle en ganske omfattende vinpakke. Og likør. Ikke fordi noen liker likør, men fordi jeg har så fine likørglass.

Jeg er helt på linje der. Mine er gamle og har frosta glass og gulldekor. Men jeg liker likør da, og gjester får pent like det også.

Endret av sug lut
Skrevet
Kira skrev (1 time siden):

Godt brød, spekeskinke, aioli, diverse oster, fikenmarmelade og oppkuttet frukt/grønnsaker. 

Jeg kommer!

Skrevet (endret)
HeiteH skrev (6 minutter siden):

Velkommen skal dere være! I dette selskapet må dere også tåle en ganske omfattende vinpakke. Og likør. Ikke fordi noen liker likør, men fordi jeg har så fine likørglass.

Rom til en til? Har hjemmelaget ripsgele til vertinnen og osten. 

Portvin er forresten nydelig til blåmuggost, og passer i fine likørglass.

Endret av frk Nilsen
Skrevet
frk Nilsen skrev (4 minutter siden):

Jeg kommer!

Svipper innom deg på veien også. Dette blir en bra kveld @HeiteH 🥂 Vi gleder oss allerede!

Skrevet
frk Nilsen skrev (1 minutt siden):

Rom til en til? Har hjemmelaget ripsgele til vertinnen og osten. 

Portvin er forresten nydelig til blåmuggost, og passer i fine likørglass.

Portvin er en gudegave. 

Skrevet
HeiteH skrev (8 minutter siden):

Velkommen skal dere være! I dette selskapet må dere også tåle en ganske omfattende vinpakke. Og likør. Ikke fordi noen liker likør, men fordi jeg har så fine likørglass.

Jeg kan drikke likør. Og vin. Og dessuten er jeg vakent til pynt i ethvert godt lag. 

Skrevet
sug lut skrev (6 minutter siden):

Jeg er helt på linje der. Mine er gamle og har frosta glass og gulldekor. Men jeg liker likør da, og gjester får pent like det også.

Det er selvsagt ingen som liker likør. Utenom det er det klart at man gjerne må drikke likør om man har fine likørglass. Smaker høgg, men gjør godt. 
 

Hvor kan jeg melde meg på festen? 🥳

 

Jeg tar med masse aioli, og litt foccacia til å ha all aiolien på. 

Skrevet
LME1001 skrev (7 minutter siden):

Det er selvsagt ingen som liker likør. Utenom det er det klart at man gjerne må drikke likør om man har fine likørglass. Smaker høgg, men gjør godt. 
 

Hvor kan jeg melde meg på festen? 🥳

 

Jeg tar med masse aioli, og litt foccacia til å ha all aiolien på. 

Jeg skjønner ikke hva som skal være galt med likør, men avfinner meg greit med at da blir det mer til meg. (Jeg drakk meg kanakkas på banalikør da jeg var atten og akkurat DET vil jeg ikke anbefale, altså.)

Skrevet
sug lut skrev (2 minutter siden):

Jeg skjønner ikke hva som skal være galt med likør, men avfinner meg greit med at da blir det mer til meg. (Jeg drakk meg kanakkas på banalikør da jeg var atten og akkurat DET vil jeg ikke anbefale, altså.)

Husker jeg en gang stjal grønn mintlikør av mine foreldre. Brekker meg nesten bare av å tenke på det 😂

Skrevet
sug lut skrev (3 minutter siden):

Jeg skjønner ikke hva som skal være galt med likør, men avfinner meg greit med at da blir det mer til meg. (Jeg drakk meg kanakkas på banalikør da jeg var atten og akkurat DET vil jeg ikke anbefale, altså.)

 

Kira skrev (Akkurat nå):

Husker jeg en gang stjal grønn mintlikør av mine foreldre. Brekker meg nesten bare av å tenke på det 😂

Jeg ser deres gule og grønne kliss og høyner med hjemmelaget kirsebærlikør drukket rett fra norgesglasset i kjelleren hos mamma og pappa. Nydelig farge men ble kvalm før jeg ble brisen :D.

Skrevet
sug lut skrev (49 minutter siden):

Jeg skjønner ikke hva som skal være galt med likør, men avfinner meg greit med at da blir det mer til meg. (Jeg drakk meg kanakkas på banalikør da jeg var atten og akkurat DET vil jeg ikke anbefale, altså.)

Ååååå, bananlikør minner her og 🥴

Skrevet

Noe som er kjempegodt og enkelt er fersk rosenkål, kuttet i skiver. Stekes i godt smør (jeg steker de en stund) salt, pepper  og MASSE  revet parmesan, både under steking og når det er ferdig

Skrevet

Tråden er ryddet for brukerdebatt.

Admin

Skrevet
HeiteH skrev (13 timer siden):

Velkommen skal dere være! I dette selskapet må dere også tåle en ganske omfattende vinpakke. Og likør. Ikke fordi noen liker likør, men fordi jeg har så fine likørglass.

Jeg kan ta med hjemmelaget plommevin fra 1997 :D 

Skrevet
Kira skrev (12 timer siden):

Husker jeg en gang stjal grønn mintlikør av mine foreldre. Brekker meg nesten bare av å tenke på det 😂

Og jeg fant en gang en flaske Absinth. Altså, den originale. Ble lam på tunga av bare ett dypp. Ikke spør meg hvor pappa fikk tak i den..

Skrevet

Jeg tar med min hjemmelagde solbærgele, som i år ble helt perfekt 😁 og en flaske Lapponia Lakka til dine fine glass. Dette blir en storkveld!

Skrevet

Om vi først skal ha med drikke så tror jeg, om jeg graver helt innerst i barskapet at jeg har en flaske med kaffelikør fra en ferie i Hellas en gang i starten av millenniet. Kan hende den fortsatt kan drikkes. 

Skrevet

Jeg ser at dette fort gikk fra hva man skal spise til fyllekalas. En gjeng damer i sin beste alder med uante mengder vin og likør innabords hørtes festlig ut. Da tar jeg med meg en firepakk med Pepsi Max, sånn at jeg er kjørbar. Etter dette forumet å dømme må jeg nok kjøre minst en til Dikemark, en til Bretvedt, to til legevakten og et par til Plata for den daglige dosen Valium og Oxynorm 🙈

Skrevet
Kira skrev (8 minutter siden):

Jeg ser at dette fort gikk fra hva man skal spise til fyllekalas. En gjeng damer i sin beste alder med uante mengder vin og likør innabords hørtes festlig ut. Da tar jeg med meg en firepakk med Pepsi Max, sånn at jeg er kjørbar. Etter dette forumet å dømme må jeg nok kjøre minst en til Dikemark, en til Bretvedt, to til legevakten og et par til Plata for den daglige dosen Valium og Oxynorm 🙈

He he 😂

Anonymkode: 3601d...03e

Skrevet

Jeg er altetende og veldig glad det meste av mat, ville blitt veldig glad om jeg fikk servert noe helt uvanlig som jeg ikke har smakt før. Men jeg skjønner at det ikke er så lett å drodle frem med mange forskjellige rundt ett bord. 
 

Men det er det ærlige svaret. 
 

Ellers blir jeg ganske fornøyd med ost/kjeks, en god bolognese/pastarett. 

Anonymkode: b4d0b...7b5

Skrevet

Gleder meg over at så mange har lyst å komme på festen min 🥰 Meny er klar og vin og likør kjøpt inn- før prisstigningen på polet i morgen 💰

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...