Gå til innhold

Oppbevare stekte bacondadler til i morgen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei 😊 Jeg skal ha spansk aften med venninner i morgen, og prepper mest mulig i kveld. Steiker bacondadler på forhånd, skal varme opp igjen i morgen. Det frister litt å bare la dem stå i ovnen i langpannen til i morgen av praktiske årsaker, men da er det kanskje risiko for bakterievekst? Hva tenker dere?

Skrevet

Legg dem i kjøleskapet.

Anonymkode: d9fc8...020

Skrevet

Jeg lager de klare, lar fettet renne av og har de i kjøleskap. Gjør ikke noe at de spises kalde 

Anonymkode: 5dfc8...3cd

Skrevet

Hvis du uansett skal varme de opp i morgen, går det kanskje like greit å bare steke dem i morgen? De er mye bedre nylaget synes jeg. Du kan jo rulle de sammen i dag og legge i kjøleskapet.

Anonymkode: 08fe3...a84

Skrevet
Anonym bruker skrev (55 minutter siden):

Hvis du uansett skal varme de opp i morgen, går det kanskje like greit å bare steke dem i morgen? De er mye bedre nylaget synes jeg. Du kan jo rulle de sammen i dag og legge i kjøleskapet.

Anonymkode: 08fe3...a84

Har alt stekt dem 😅. Skal varme dem opp igjen i morgen. Men tok råd fra de over her,og puttet i kjøleskapet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...