Anonym bruker Skrevet 7. august 2023 #1 Del Skrevet 7. august 2023 Jeg er nødt til å planlegge livet og maten min bedre, og har hørt om noen som gjør klar lunsj for omtrent hele uken på søndager. Det høres jo bra ut, men jeg ser det ikke helt for meg i praksis. Vil ikke f.eks. salater bli litt slappe og ekle, eller egg eller hva det nå er? Er det noen som har gode tips og erfaringer her? Både til mat/måltider og eventuelt oppbevaring som holder maten frisk? Anonymkode: d58d3...422 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ReneRene Skrevet 7. august 2023 #2 Del Skrevet 7. august 2023 Du kan oppbevare kuttede grønnsaker og salatblader osv i plastbokser med lokk. Legg litt tørkepapir i bunn for å trekke til seg eventuelt væske. Kokte egg kan fint ligge i kjøleskap to døgn. Helst med skall. Hva annet skal du forberede? Å blande salat med kylling, skinke, tunfisk, kjøttboller eller whatever tar fem minutter. Så har du vel knekkebrød eller noe ved siden av Å lage sandwich tar ikke mye lengre tid. Er poenget å spare fem- ti minutter hver kveld eller morgen? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. august 2023 #3 Del Skrevet 7. august 2023 Jeg kjøper den firepakningen med skyr, har i musli og bær, tar et eple og lunsjen er i magen. Tar ikke lang tid det, og trenger ikke preppes på forhånd. Anonymkode: a2f5a...890 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. august 2023 #4 Del Skrevet 7. august 2023 Takker for svar og tips! Hovedproblemet mitt er nok manglende motivasjon om morgenen, og hukommelse om kvelden. Jeg er ikke sulten når står opp, så ingenting frister og da heller ikke å lage mat til senere på dagen. Dermed ender det fort opp med en baguett i kantinen når det blir lunsj. Og om kvelden husker jeg det ikke eller orker ikke. Derfor tenkte jeg at å lage til en ettermiddag når hodet funker og matlysten er mer normal kunne fungert bedre 😊 Jeg vil helst ikke ha yoghurt/ skyr eller brødmat. Det kan jeg uansett få i kantinen. HI Anonymkode: d58d3...422 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990339 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. august 2023 #5 Del Skrevet 7. august 2023 Jeg har en kollega som lager salatbar søndag kveld. Kutter opp grønnsaker, kjøtt, koker egg og så pakker han neste dags salat kvelden før. Da kan du ikke ha i ting som ost, det blir gris, men det kan du ha ved siden av. Har du matboks med flere rom så det er fint. Og salaten blir ikke slapp og ekkel fra kvelden før. Kokte egg holder i 5 dager med skall, så du trenger bare koke søndag. Anonymkode: 1855a...698 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. august 2023 #6 Del Skrevet 7. august 2023 Her brukes rester av middagen til lunch. Pakkes i passe bokser etter middag. Blir det mer enn vi trenger til lunch dagen etter, så fryses det ned. Anonymkode: 21e24...9a3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. august 2023 #7 Del Skrevet 7. august 2023 Du trenger ikke gjøre det så innviklet. 2 skiver brød til hver dag og en ost å skjære skiver av pluss en pose epler du kan ta et av hver dag. Ferdig. Anonymkode: 98c2f...607 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leverpostei Skrevet 8. august 2023 #8 Del Skrevet 8. august 2023 Jeg lager ofte ulike bowls eller kjøleskapsgrøt for hele uken. Maten holder seg mye friskere i glass enn i plast, så jeg anbefaler norgesglass eller glasskåler fra ikea eller Clas Ohlson. En typisk bowl har gjerne kål, hummus, kylling, agurk, avokado, syltet rødløk, e.l. Du finner mange oppskrifter på nett. Hvis jeg har salat i bruker jeg det de første par dagene. Kjøleskapsgrøt lager jeg ofte med havregryn, chiafrø og mandelmelk. En raus topping holder meg mett lenge. Frosne bær og litt peanøttsmør, eple, mandler, kanel og litt kokos, friske bær og mandelsmør, osv. Banan, pekannøtter og litt mørk sjokolade er godt, men da bruker jeg det mandag eller tirsdag. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144442010-lunsj-til-flere-dager-framover/#findComment-149990613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå