Gå til innhold

Kvit saus...... hvor mange ganger varme opp?


Anbefalte innlegg

Jeg er så glad I en rett jeg kaller kvit pølsegryte. Toro kvit saus, makaroni, pølse, blomkål, brokkoli, og gulerot. 

Hvis jeg har igjen 2-3 posjoner og setter de i kjøleskapet, kan jeg varme de opp igjen senere på kvelden eller neste dag?

 

Anonymkode: f61b2...661

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Jeg hadde helt klart varmet det opp igjen, men bare 1 gang, mest pga makaronien. Varm opp 1 porsjon om gangen.

Anonymkode: 7f3c9...9b1

Jepp! Jeg også! Ville delt restene i x antall porsjoner og så varmet opp en porsjon av gangen. Er den raskt kjølt ned første gang, kan den fint ligge i kjøleskapet noen dager.  

Anonymkode: aa1a8...cb8

Rester varmest opp kun en gang. Er jo bare å varme opp den posjonen du vil, så har du mat flere ganger om ikke andre også skal ha samtidig. Viktig å få avkjøle det kjapt, ikke la det stå på benken lenge før du setter det kaldt. 
 

 

Anonymkode: 5156c...225

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...