Gå til innhold

Pizza på grillen,tips😊


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjøper sånne halvstekte, enten coop eller Rema sine "pinse".

Legger pizzasten i grillen og varmer opp, legger pizzabunn på en pizzzaspade og har på topping. Skyver hele pizzaen inn på stenen når grillen er varm og griller til toppingen er ferdig

Kan bake pizzadeig selv, men det er litt vanskelig på grillen for den blir ikke mer enn rundt 300 grader, og lavere hver gang du letter opp lokket så da setter deigen seg mye lettere fast siden det tar litt tid å steke den. Deig er lettere i pizzaovn som blir mye varmere.

Anonymkode: 7ee49...279

Jeg pleier å lage deig selv. Steker den litt først (selvfølgelig på pizzastein), tar den så ut og tar på fyllet og steker den ferdig. Steker bunnen litt først fordi det blir lettere å ta den inn og ut med fyllet på. Hvis du skal legge på fyllet med grillen åpen, blir den nok for kald til at det blir helt bra. 

Anonymkode: 5d54c...cd5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...