Anonym bruker Skrevet 27. juni 2023 #1 Skrevet 27. juni 2023 Har kjøpt en salt svineknoke som jeg tenker å bruke i betasuppe, men blir ikke helt klok når jeg googler hvor lenge den skal vannes ut. Noen steder står det at det holder med noen timer(det står det også på pakningen, men hva er egentlig «noen» timer?) andre steder over natten eller opp til et døgn. Noen som har peiling? Knoken er ca 1 kg. Takknemlig for svar fra noen med erfaring! Anonymkode: d300a...5e0
Optatium Skrevet 27. juni 2023 #2 Skrevet 27. juni 2023 Jeg har aldri vannet den ut. Lar den trekke i vannet til kjøttet har løsnet fra bena, og så tar jeg ut kjøttet og renser det før alt går tilbake i krafta. Det blir alltid bra!
sug lut Skrevet 27. juni 2023 #3 Skrevet 27. juni 2023 Det kan variere hvor salt den er, men jeg har heller ikke vannet ut knoke. Du kan evt spe ut krafta hvis det blir veldig salt.
ReneRene Skrevet 27. juni 2023 #4 Skrevet 27. juni 2023 Vanner heller ikke ut vanligvis. Men har gjort det i ca 4 timer om den skal brukes i lapskaus. I suppe blir den jo vannet ut. Smak og behag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå